Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xBet партньорска програма (Affiliate program)

1xBet Партньорска програма

Влез в 1xpartners.com

Руската букмейкърска къща 1xBet е с все по-голяма известност в много страни по света и особено в Източна Европа и Африка. Тя разполага с една от най-солидните партньорски програми на пазара. Ставайки част от нея, вие ще можете да каните клиенти да се регистрират в сайта на букмейкъра и да трупате комисионни от залозите им. Програмата е най-подходяща за хора със сайтове на спортна тематика, които разполагат с достатъчно добър трафик, но всъщност всеки може да опита търговските си умения, дори и да не притежава уебсайт. Научете повече информация за тази партньорска програма.

Как се прави регистрация в партньорския сайт на 1xBet?

 • 1. Първото действие е да отворите сайта на афилиейт сайта – partners1xbet.com.
 • 2. На следващо място натиснете “Регистрация“ (имайте предвид, че регистрация в сайта за залози 1xBet не върши работа за афилиейт сайта на същата компания – за него трябва отделен акаунт)
 • 3. Попълнете детайлите, които включват логин детайли, парола, сайт (ако нямате сайт, напишете просто http://example.com), имена, език и държава, тел номер, имейл и детайли за разплащанията, които ще получавате след натрупване на комисионни.
 • 4. Натиснете “Регистрация“.

Основни условия на програмата за партньори на 1xBet

В следващите редове ще изброим всички основни факти и обстоятелства, които трябва да знаете за тази партньорска програма. Те би трябвало да ви бъдат достатъчни, за да прецените дали ще ви бъде изгодно да участвате в нея:

 • Можете да получавате до 25% комисионна от играта на привлечените играчи.
 • Над 20 000 души вече са избрали тази партньорска програма.
 • Почти $1,000 на месец печелят средно афилиейтите на 1xBet.
 • Можете да получавате приходите си от програмата по банкова сметка, Webmoney, QIWI, Yandex.money, Neteller, Skrill или пък можете да ги прехвърлите към игралната си сметка в сайта за хазартни игри на компанията, откъдето ще можете да използвате и много други Методи за теглене от 1хбет.
 • Предлага се голям избор от промоционални материали, с които да рекламирате, на голям брой езици, включително и на български език.
 • Можете да получавате парите си от комисионни всяка седмица.
 • Комисионни за привлечените клиенти се дават завинаги,на което означава, че можете да очаквате постепенен растеж на приходите.
 • Няма лимит върху дохода или върху броя на играчите.
 • Продължавате да печелите пари от вече привлечените играчи, дори и да престанете да привличате нови – няма изискване за определен брой нови клиенти месечно.
 • Освен в собствени уебсайтове, този букмейкър е единствения, който позволява реклама по форуми, социални медии, блогове, директен мейлинг и други методи.

Обобщение

По много от гореизброените аспекти 1хбет е уникален партньор. Няма да откриете друг сайт за хазартни игри в България, който да е позволено да бъде промотиран от обикновени физически лица, които нямат собствени уебсайтове. Освен това, компанията впечатлява с липсата на почти никакви лимити или ограничения – няма лимит на доходите, няма изискване за минимален брой привлечени играчи за определен период, няма и ограничен времеви период, след който спирате да получавате доходи от клиентите. Процентът доходност от залозите на играчите, който се изчислява спрямо нетните им загуби, не е особено висок, но заради благоприятните други условия афилиейтите в този сайт имат едни от най-високите средни доходи сред всички подобни партньорски програми на букмейкърски къщи. Ако се интересувате от 1xBet не като бизнес начинание, а като сайт за залози, прочетете как да влизате в гейминг портала от България и какво ще намерите в него от 1хбет огледален линк.