Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на футбол в 1xBet – начини за поставяне

1xBet Футбол

Заложи на футбол в 1xbet

Футболът е най-често избираният спорт за съставяне на фишове и букмейкърите, особено тези от Стария континент, знаят колко важно е да предоставят богат избор от различни възможности за залог върху действието на зеления килим. В тази статия ще разучим в детайли различните начини, по които източноевропейският оператор 1xBet приема футболни залози. Вярвайте ни, ще се учудите колко много други опции има, заедно с традиционните пре-мач fixed odds залози.

Футболни залози в раздел “Спорт“

Започваме с традиционния и един от най-често използвания начин за залагане на футбол – залози, които се поставят преди мача на коефициенти, които е определил букмейкърът. Този основополагащ за букмейкърската индустрия начин за поставяне и приемане на фишове се прилага в раздел “Спорт“ на 1хбет, където ще откриете хиляди футболни събития, които предстои да започнат в близките часове или дни. За наше удобство сайтът позволява да сортираме мачовете и да ги наредите по времето до започването им или да изберете мачовете по дни.

Букмейкърът следи повече първенства от обикновените сайтове за залози, а със сигурност броят им е и повече от първенствата, за които вие сте чували. Малко вероятно е да сте имали досег с първенства като Лига Кентърбъри в Нова Зеландия или Премиър лига на Нов Южен Уелс в Австралия, но дори и такива първенства могат да се срещнат. Букмейкърската къща качва селекция от над 500 предстоящи събития дори и през летните месеци, а през пролетта и есента сме стигали до моменти, в които можем да се ровим в до 1 500 мача само от футбола + още толкова събития за тенис залози в 1xбет или други спортове.

Футболни залози на живо

В общи линии същите думи могат да се кажат и за футболните залози в раздел “На Живо“ с тази разлика, че те не предлагат мачовете от близкото бъдеще, а мачовете от настоящето – тоест, тези, които се играят в настоящия момент. Разбираемо, тук изборът е по-малък, защото просто няма толкова срещи, които да се играят по едно и също време, но пък морето от информация и помощни функции ни кара да си мислим, че тук можем да загубим дори повече време в забавления. 1xBet Live Betting услугата е създадена не само да залагаме на мачове – тя е допълнена от статистики, графики, визуализации и, разбира се, страхотните преки предавания на футбол в 1хбет.

Футболни залози в Спортна борса

До тук бяха традиционните форми на футболни залози, а сега ще преминем към нетрадиционните, сред които като най-интересна виждаме раздел Борса за залози на 1xBet, в която правите не букмейкърски залози, а облози с други играчи, с които противопоставяте прогнозите си и накрая по-правия печели.

За разлика от пре-мач и live залаганията обаче, борсовите футболни залози все още не са толкова добре развити в това буки и към момента съперници за облозите си ще намирате само за мачовете от по-големите лиги. Малко популярните лиги, за които ви споменахме, се качват на борсата, но никой не залага на тях, така че на този етап можете да забравите за залози тип борса на маргиналните първенства.

Футболни залози като част от тотализатори

В статията ни за Онлайн тотализатори на 1xBet ви разказахме, че букмейкърската къща има 8 тотализатора, от които 4 са за футбол. Те действат през цялата година без прекъсване и събират джакпоти между 500 000 и 2 500 000 лева. В някои от тях се прогнозира точния резултат, а в други само печелившия знак, но за повече информация по тази услуга можете да прочетете съответната статия.

Футболни залози във Фентъзи турнири

Сред младите играчи все по-популярен става форматът, при който се залага не мачове между истински отбори, а вместо това клиентите съставят виртуални отбори от истински футболисти и след това изградените отбори се състезават помежду си за награди. Това представляват т.нар. “Фентъзи лиги“, за които можете да прочетете повече в 1хбет Фентъзи.