Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Тенис залози в Efbet – пазари и турнири

Efbet пазари и турнири за тенис залози

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Заложете на тенис в Ефбет

Спортните залози са най-популярният вид онлайн хазарт и това е ясно за всички. И, докато някои видове спорт нямат много фенове и не са особено интересни от гледна точка на залозите, то има други, при които поставянето на залози е изключително вълнуващо занимание. Един такъв спорт е тенисът на корт. Едно на ръка, това е сред спортовете с най-голяма фен база в Европа и в България, а освен това е и много подходящ за залози. Особено при залозите на живо, тенисът на корт предлага неописуемо забавление заради динамичността на играта и постоянните промени на резултата и водачеството.

Залози на тенис се предлагат във всеки букмейкър в България, но, ако търсите най-доброто място, може би ще се спрете на Efbet Спорт. Ние ще ви покажем какви точно тенис залози се предлагат в този сайт и ще ви оставим сами да обмислите дали офертите са достатъчно качествени за вас. Нашата позиция обаче е, че родният букмейкър има едни от най-привлекателните оферти за залагания на този толкова обичан от феновете спорт.

Тенис турнири за залози в Efbet

В категорията “Тенис“ в спортното меню на българският оператор на онлайн хазартни игри ще видите списък с раличните видове турнири, за които той съставя пазари и коефициенти. В това число се включват:

 • ATP турнири
 • WTA турнири
 • Challenger турнири
 • ITF турнири (за мъже и за жени)
 • Фед Къп
 • Купа Дейвис
 • Хопман Къп
 • Демонстративни турнири
 • Турнири от Големия шлем

Трябва да знаете, че може и да не срещнете някоя от въпросните категории, ако в момента няма провеждащи се турнири от нея. Така например, ако не видите категория за турнири от Големия шлем, това далеч не означава, че букмейкърът не предлага залози за мачовете от четирите топ тенис събития – просто в момента не тече нито един от тях. Все пак, по всяко време на годината ще намерите пазари за Ролан Гарос, US Open, Австралия Оупън и Уимбълдън, но в секцията “Дългосрочни“, откъдето ще можете да залагате за победителя във всеки един от четирите турнира, дори и да остава почти една година до началото на въпросното събитие.

В категорията за Efbet тенис залози пък ще видите падащи менюта с различните видове турнири, самите турнири и мачовете от тях. Кликвайки върху някой турнир, например “ИТФ мъже“ -> “Хонк Конг Ф3“, ще ви бъдат показани всичките мачове от събитието, заедно с коефициенти за победител в тях и бутон за отваряне на второстепенните пазари.

Там ще видите също така и статистически бутон, който ще ви представи информация за всеки един турнир и всеки един тенисист, който има предстоящи мачове. Тази функция определено ще ви влезе в употреба при измислянето на прогнози за по-неизвестните мачове като тези от ITF турнирите.

Пазари за залози на тенис в Ефбет

Както турнирите ще ви бъдат достатъчни, така достатъчни ще бъдат и пазарите за самите двубои. Естествено, при повишаването на ранга на събитието се разширяват и бетинг опциите, но за всички мачове получаваме коефициенти за най-разпространените пазари, които са:

 • Пазари за победител
 • Пазари за победител в някой от сетовете
 • Пазари за спечелване на първия гейм или сет
 • Хендикап тенис пазари
 • Точен резултат на сетовете
 • Общо сетове или геймове в двубоя
 • Играч да спечели сет
 • Брой Геймове, Четен или Нечетен

В допълнение за тези пазари, за мачовете, в които участват играчи от топ 100 на света, обикновено се добавят и бонус пазари с любопитни предположения – например, можете да заложите за това някой от сетовете да бъде спечелен на нула.

В Efbet виждаме не само разнообразни пазари, но и коефициенти, които си струват. Както запознатите знаят, основната стратегия на букмейкъра и да привлича играчи със своите високи ставки. Това е валидно не само за тениса, но и за всеки един друг голям спорт в програмата му.

Efbet залози на тенис в На Живо раздела

Длъжни се да ви разкажем и за тенис залозите в Efbet На Живо раздела, от където ще можете да залагате дори и за победителя във всеки следващ гейм, броят на точките в следващия гейм, кой първи ще достигне до 2 или 3 точки в него и други.

В страницата на всяка тенис среща на живо виждаме постоянна информация за резултата, точките, сетовете, изпълняващият сервис в настоящия гейм тенисист + други статистики.

Част от мачовете са представени още по-пълно на играчите, тъй като са част от услугата Пряко предаване на Ефбет. Чрез нея, директно от сайта можете да наблюдавате тенис мачовете на живо и така сами да се убедите в какво състояние са двамата противници и кой взима реалното надмощие в точките. От компанията са вложили пълния си потенциал в задоволяването и на най-изискващите фенове на тенис залаганията.

Обобщение

Изобилието от тенис турнири и пазари в Ефбет е сериозен коз в ръкава на компанията. Лайв стриймингът на водещи тенис турнири, десетките маркети и високите коефициенти са достатъчни, за да можем да дадем препоръка на всеки тенис фен. Това е един от приоритетните спортове за компанията, особено при залозите на живо.