Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как работи лимитирането на депозити и залози в Betfair?

Betfair лимитиране на депозити и залози

Влезте в Бетфеър

Сигурността на клиентите е ръководещият фактор в политиката на британската компания за хазартни игри Betfair. Един от начините, чрез които компанията предпазва своите играчи, е възможността самите те да слагат ограничение на депозитите, които могат да правят, или пък на максималната сума, която могат да загубят за определен период от време.

Какви са видовете лимити в Betfair?

Слагането на ограничител за депозитите и загубите в букмейкъра е един от най-добрите начини да предпазите финансовото си положение. Тази възможност е следствие от политиката за разумен хазарт на компанията. Сега ще ви разкажем за двата вида лимити, които можете да зададете за своята игра в Бетфеър.

Лимит на депозитите

При този оператор можете да зададете лимит на парите, които ще имате право да прехвърляте към игралната си сметка за определен период. Ваше е решението за каква сума да бъде лимитът и за колко време да важи. Ако поставите такова ограничение, след това системата ще проверява при всеки опит за депозит дали не сте го надхвърлили и депозитът няма да бъде приет, ако сте на път да го надхвърлите.

Ограничение на загубените средства

Другият вариант за лимит е да ограничите загубите, които ще имате право да правите за определен период. В този случай, ако за зададения период загубите повече пари от зададената максимална сума, залозите ви ще бъдат временно блокирани.

Това за нас е по-добрият начин да се предпазите от тежки финансови поражения. Повечето букмейкъри дават опция само за лимит на депозитите, но правенето на депозити само по себе си не е опасно действие, стига със самите залози да не губите (много).

Ограничаване на депозити/загуби в Бетфеър – Как се прави?

Ако усещате, че понякога не можете да се самоконтролирате и желаете да използвате функцията за лимит, трябва да отворите профила си, да кликнете на “Моята сметка“, последвано от кликване на “Моята Betfair сметка“ и натискане върху секцията “Защита на играч“.

Там ще видите вариантите за подобряване на собствената безопасност и ще можете да задействате ограничението. Трябва да изберете кой от двата лимита искате да си наложите и да натиснете на “Промяна“. На следващо място, трябва да изберете каква ще бъде ограничителната сума и за колко време ще важи тя, като изборът ви е сведен до лимит за ден, лимит за седмица, лимит за месец или лимит за година (последният вариант не може да се ползва при лимитиране на депозитите). Помислете добре какви трябва да са параметрите на лимитирането и натиснете “Напред“.

Имайте предвид, че вашето решение не е дефинитивно и може да се променя. Когато искате да си въведете по-строги лимити, те ще влязат в сила мигновено. В обратния случай обаче трябва да изчакате 7 дни за активиране на промяната.

Обобщение

Възможността за лимитиране на Бетфаир е една много здравословна функция, която е задължителна за склонните към хазартна зависимост играчи и препоръчителна за всички останали. Тя ще ви помогне по-добре да надзиравате игралната си сметка и цялостната си хазартна активност. Често се случва играч да губи представа за направените от него залози и да бъде неприятно изненадан, когато провери баланса по банковата си сметка. Ако ви се е случвало и на вас – вече знаете какво да правите!