Вземи 200 лева бонус от Efbet

Acca Edge в Betfair – най-новата функция за застраховане на прави колонки

Betfair застраховане на прави колонки с Acca Edge

Бетфеър Acca Edge

Голяма част от букмейкърите, които искат да бъдат в крак с времето, предоставят различни функции из своите платформи, с които целят играчите да се чувстват по-комфортно и залозите да им се струват по-вълнуващи. В България Betfair е сред операторите с най-иновативен и модерен подход към своите операции.

Там ще срещнете редица висококачествени услуги като Бетфеър Пряко предаване на НБА, Серия А и др., модерна функция за Автоматично приемане на по-висок коефициент Betfair Price Rush, както и функцията, която ще описваме в следващите редове – Acca Edge функция за подсигуряване на множествени залози в бетинг оператора.

Acca Edge – Какво е това?

Acca Edge е базисна функция, която играчът може да включи, когато съставя фишове с множество селекции. По-конкретно, с 3 или повече селекции. Дали за вашият фиш може да се прибегне до нея ще стане ясно от самия електронен талон, където ще се покаже специална иконка в случай на наличност. Не забравяйте, че трябва да маркирате желанието си за използване на опцията преди да потвърдите поставянето на фиша.

Естеството на тази своеобразна застраховка е, че сумата на фиша се възстановява без условия, ако от целия фиш е губеща само една селекция. При 2 повече от 2 провала, застраховката няма да ви върне нищо.

Какви са изискванията за фишовете, за да може да се използва Betfair Acca Edge?

Условия няма почти никакви, освен споменатото изискване за 3+ селекции. Иначе, избраният спорт или пазар е без значение, както е без значение и какви коефициенти ще се предложени за вашите селекции. Все пак, букмейкърът си запазва правото да отмени функцията при определени обстоятелства, но това е честа практика и може и никога да не ви се случи.

Като цяло тя е на разположение само в “Спорт“ раздела.

Използването на застраховката за множествени залози не се заплаща, но има една подробност – ако я използвате, цялостният коефициент на фиша ще бъде малко редуциран, тоест ще спечелите една идея по-малко при познаване на всички мачове, отколкото ако не застраховате залога си.

Лесно може да разберете с колко ще се редуцира коефициента като маркирате селекциите си, видите каква обща ставка се е образувала, след това маркирате Acca Edge функцията и погледнете разликата.

За да ви дадем един пример, маркирахме 4 футболни мача и общият коефициент след активирането на Acca Edge спадна от 24,91 до 19,57.

Разбира се, никой не ви задължава да правите застраховки. Ако не искате коефициентът ви да бъде свален, можете да пропуснете възможността. Но, ако искате да си гарантирате, че един загубен мач няма да издуха парите ви, опцията си струва. Решението е във вашите ръце.

Най-хубавото на тази функция е, че за разлика от оферти като тази за Връщане на загубени баскетболни залози в Betfair, където върната сума идва във вид на безплатен залог, тук при активиране на застраховката ще получите парите си в чист кеш, което е по-добрият вариант, защото можете веднага след това да ги изтеглите.

Как да използваме Acca Edge на практика?

Ако сте обърнали внимание на статията ни Как се правят множествени залози в Betfair?, значи знаете, че след добавянето на селекции във фиша сумата на залога се вписва в първото поле под селекциите, ако искате да направите множествен залог. Точно под това поле пък отметка “Подсигури се с Acca Edge?“. Натискайки на отметката, коефициентът автоматично се актуализира.

Обобщение

Похвали заслужава Betfair за своя Acca Edge. Да, използването на функцията крие и своите недостатъци, но поне човек има право на избор, докато в повечето други букмейкъри няма вариант, при който да си получим парите обратно при една неспечелена селекция. В случай, че ви се случва често този неприятен момент със загубени заради един мач фишове, сигурни сме, че ще обърнете сериозно внимание на опцията.