Вземи 200 лева бонус от Efbet

Betfair Стратегии: Гарантирани печалби при множествени залози

Betfair Стратегии: Гарантирани печалби при множествени залози

Влезте в Бетфеър

В днешни дни, възможности за залози дебнат от всеки ъгъл и играчите лесно могат да съставят фишове с много мачове. Това си има както хубавите, така и лошите страни. Забелязали сте може би, че обичайните разговори за спортни залози между обикновените играчи обикновено са доминирани от истории за това как само един отбор е попречил на успеха на хубавия фиш. Вярвате или не, понякога има как да се избегне ужасното разочарование, когато става въпрос за последния мач от множествения залог. Спасението е в борсите pd залози.

Те стават все по-популярни в сегашния свят. Борси като Betfair предлагат подобрени коефициенти, а и позволяват на играчите да се въплатят в ролята на букмейкър и да посрещат залози от други играчи, което в българската версия на борсата се нарича залози “СРЕЩУ“ даден пазар. Няма да се отклоняваме твърде много от темата, тъй като принципът Betfair Борса за Залози е добре обяснен в останалите ни статии, но при този формат на залозите залагаме за това тима “да не спечели“. Например, ако победата на Уест Хям срещу Борнемут се търгува при 1.50 коефициент, но смятате, че “Чуковете“ няма да спечелят, можете да направите “СРЕЩУ“ залог за 10 лв. Това означава, че ако те не успеят да спечелят вие ще получите 10 лв. При другия вариант, ако Уест Хям спечелят, вие ще трябва да изплатите печалба на друг играч на стойност 5 лв.

Можейки да залагаме срещу победата на един състав по този начин ни позволява да “заключваме“ печалбата на множествените си залози, които твърде често се провалят от последния мач. Това е една подобрен вариант на възможността за затваряне на залог в букитата.

Нека да разгледаме следния сценарий: Поставили сте Акумулаторен залог в Betfair с 5 мача. Броят на мачовете няма значение, това е просто пример. Мачовете могат да бъдат както 5, така и 15.

Фишът изглежда така:

  • Тотнъм – спечелен
  • Челси – спечелен
  • Байер Леверкузен – спечелен
  • Наполи – спечелен
  • Ювентус – предстои да се изиграе

Първите 4 отбора свършват успешно своята работа и сега всичко зависи от последния мач. Важно е да се отбележи, че при този сценарий последният мач в акумулатора трябва да се проведе след завършването на останалите двубои (късен мач от дневната програма или мач от другия ден).

За да си гарантирате успехът, преди двубоя на Ювентус можете да заложите “СРЕЩУ“ тяхната победа и по този начин да избегнете неприятното треперене.

Компанията предлага и още един начин да защити печалбите на своите играчи. Той се нарича Betfair Застраховка на Залози. Тази оферта застрахова фишовете от един провален мач, но при нея получавате само възстановяване на залога при такъв фиш, докато използвайки представената в статията система ще приберете със сигурност и цялата си акумулирана печалба от вече изиграните двубои в талона.