Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Betfair дава 25 евро бонус за едномачови комбинации

Betfair 25 евро бонус за едномачови комбинации

Вземи бонуса от Бетфеър

Клиентите на британския магнат в спортните залагания Betfair в България от скоро имат възможността да правят комбинирани залози на един и същ мач, а заедно с тази възможност бе пуснат и специален бонус за едномачови комбинации. Бонусът се връчва на всеки клиент, без значение дали се е регистрирал сега или преди пет години, който прави залози на едномачови комбинации. Предложението достига размер до 25 евро и сега ще научите всеки детайл около него.

Как да взема Betfair бонус за едномачови комбинации?

Хубаво е да сте запознати със същността на промоцията, преди да вземете участие в нея. Тя е седмична оферта, тоест можете да се включите само по веднъж на седмица. За нея участват единствено фишовете в спортния раздел, за които е използвана новата услуга на Бетфеър Едномачови комбинации, която е на разположение за футболните мачове в сайта.

Пари от промоцията получават играчите, съставили залог на едномачови комбинации със ставка минимум 5.00. Залогът, освен да бъде направен, трябва и да спечели. Естествено, ако един фиш не спечели, нищо не ви пречи да поставите нов и да се надявате той да бъде успешен. Тогава пак ще има бонус за вас.

Единствено първият успешен фиш на едномачови комбинации с 5.00 или по-висока линия участва в бонуса. Следващите подобни отговарящи на условията ваши залози през седмицата няма да се зачетат.

Условия на офертата

Условията на Бетфаир бонус за едномачови комбинации трудно биха могли да се нарекат затрудняващи, тъй като повечето други оферти са с по-сложни за изпълнение правила. Все пак, за да бъде всичко ясно, сега ще изредим пълните условия на бонуса:

  • В периода от първата минута на понеделник до последната минута на неделя имате право на една квота за този бонус.
  • В този времеви период трябва да имате залог, отговарящ на горепосочените условия.
  • Не се класират залози на едномачови комбинации, направени с безплатен залог от някоя друга промоция като например Бонус Множествени залози в Betfair или пък такива с активирана кеш аут функция.
  • Бонусът за едномачови комбинации ще бъде точно толкова, колкото сте заложили с печелившия си залог, с горен лимит от 25 евро.
  • Той е във вид на безплатен залог, който може (и трябва) да се употреби до 48 часа в секция “Спорт“. Безплатният залог не може директно да се тегли. След това обаче, потенциалната печалба при успешен безплатен залог е свободна за изтегляне.
  • Компанията си запазва стандартното право да спре промоцията (като цяло или само за вас).

Обобщение

Тази поредна промоция на Betfair ще спечели симпатиите на българските играчи в сайта. Тя ще спомогне и за разпространението на новата функция за едномачови комбинации, която има страхотни качества, но повечето хора все още не са чували за нея. Условията на функцията са достатъчно мотивиращи за правене на залози, но с бонуса ще бъдете още по-привлечени от идеята.