Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Betfair Стратегии: Залози “Срещу“ резултат 0:0

Betfair Стратегии: Залози “Срещу“ резултат 0:0

Залог срещу в Бетфеър

В тази статия ще разгледаме стратегията за “СРЕЩУ“ залози на пазара за точен резултат на полувремето на футболен мач.

Същност на стратегията

За да използвате стратегията, трябва да имате Регистрация в Betfair или друга борса за залози (Бетфеър обаче е най-добрата опция, а и единствената лицензирана у нас). При тази система, идеята е да изчакате края на първото полувреме и да направите залог “СРЕЩУ“ текущия резултат на терена, като е най-добре той да бъде 0:0. При този случай ще спечелите, ако през втората част бъде отбелязано поне едно попадение. Можете също така да заложите и “СРЕЩУ“ няколко различни крайни резултата, ако вярвате, че мачът ще се развие в някаква конкретна посока.

Пример за използване на стратегията

Ето ви един пример. Удинезе играе срещу Фиоретина в италианското първенство. Резултатът е 0:0 на почивката. Гледаме открит мач с много шансове, така че смятаме, че през втората част голове ще има.

След това отиваме в борсата на Betfair и виждаме, че коефициентът за точен резултат 0:0 е 4.20.

Правим “СРЕЩУ“ залог на този точен резултат за 10 лв. и изчакваме да видим как ще се развие срещата.

За щастие, в 56-ата минута домакините отбелязват гол и прибираме 10 лв. печалба (минус взиманата от печалбите Комисионна на Betfair).

Залози “СРЕЩУ“ на няколко точни резултата

Друг подход е да направите няколко “СРЕЩУ“ залога за няколко резултата на полувремето.

Например, когато резултатът на полувремето е 0:0 и домакинът доминира и вероятно ще спечели мача, можете да заложите “СРЕЩУ“ на точните резултати 0:0, 0:1, 0:2 и други.

Тази стратегия е по-рискована, тъй като вие ще загубите пари при няколко различни точни резултата.

Предимства на стратегията

Тази стратегия носи голям процент на спечелени фишове, тъй като повечето мачове имат голове през второто полувреме.

Във футбола по принцип има тенденция повечето голове да се вкарват в късните етапи на мача. Може би защото футболистите са по-уморени и по-склонни да допускат грешки или пък защото отборите натискат повече, за да вземат победата.

Статистиката за Висшата лига на Англия, например, показва, че между 76-ата и 90-ата минута се вкарват повече голове, отколкото в който и да е друг период от 15 минути. За сравнение, 21,7% от всички голове попадат в този период, докато от началото на срещата до 15-ата минута делът на головете е едва 12,1%. Почти същите са статистиките и за другите водещи европейски лиги като Серия А и Ла Лига, с разлика от само няколко десети.

Има и едно предимство на психологическа основа – ще можете спокойно да се радвате на всеки гол в мача, без да ви интересува кой го е вкарал.

Ликвидността на пазарите за точен резултат в Betfair Борса почти винаги е много добра, тъй като това е един от най-популярните пазари в борсата след този за победител и Под/Над пазарите.

Обобщение

Залагането против точни резултати на полувремето е интересен залог, но не и без своите рискове, тъй като покривате залози при високи коефициенти, което означава, че ако точният резултат се сбъдне ще загубите повече пари, отколкото ще спечелите в обратния случай.

Затова и стратегията не работи, ако избирате мачовете на случаен принцип. Трябва добре да подбирате срещите си и да залагате само на такива, при които има обективни предпоставки през второто полувреме да има още голове.