Вземи 200 лева бонус от Efbet

На колко езици е преведен сайта на Betfair и как да сменяме езика на показване?

На колко езици е преведен сайта на Betfair

Влезте в Betfair

Betfair е международен сайт, който може да се използва на много различни езици, а от много години насам – дори още преди компанията да получи лиценз за България – тя предлага цялостен превод на български език на всяка една нейна страница. Ако предпочитате оригиналната версия на английски език, букмейкърът ви позволява да изберете и нея. Как става това и кои са останалите езици, с които работи букмейкърската компания, ще разберете сега.

Как се сменя езика в Betfair?

За секунди ще можете да сменяте езика на ползване на сайта, като версията ще се сменя автоматично, без да е необходимо да рестартирате браузъра или да правите нещо друго.

Смяната е възможна от панела горе вдясно на екрана, където ще видите българското флагче, ако в момента използвате версията на български език. В случая, че желаете да я смените, натиснете върху стрелката до флагчето и ще се появят другите опции.

Ако след това решите да се върнете отново на българската версия, просто повторете действието и от опциите, които ще се появят след натискане на стрелката, този път изберете българския флаг. По този лесен и елементарен начин ще можете да променяте езика, на който виждате сайта.

На кои езици можем да използваме Betfair?

Това, което най-много ви интересува, е, че българският език е част от списъка с опциите, така че и да не говорите друг език ще можете свободно да използвате сайта. Също така, от версията за България на Betfair можете да изберете още английски и ирландски английски, който представлява специфичен диалект на официарния английски език, който, както се досещате, е разпространен в Ирландия.

Опцията да използваме сайта и на английски е направена, защото у нас живеят много чужденци, които също трябва да могат да се забавляват в сайта, а възможностите за забавление са много, както можете да прочетете от нашето Бетфеър ревю. За световния пазар има и други Betfair езикови версии, но те не могат да се отворят от българската версия на сайта. Немски, руски, италиански, испански, португалски, шведски, гръцки и датски са само част от другите езици, на които е преведен букмейкъра.

Обобщение

Щеше да е хубаво и в българската версия да могат да се зареждат останалите езикови версии, но така или иначе за българските играчи изборът от български и английски върши повече от достатъчна работа. Не точно така стоят нещата за чужденците в България и от компанията трябва да помислят в тази насока. За нас обаче най-важното е, че сайтът може да се използва на български, както и можем да получим Betfair поддръжка на клиентите на български език.