Вземи 200 лева бонус от Efbet

Подробности за ежеседмичния Betfair бонус за множествени залози

Betfair седмичен бонус за множествени залози

Вземи седмичен бонус от Бетфеър

Фишовете с множество селекции, които могат да се нарекат още множествени залози или комбинации, от край време изкушават играчите, защото чрез тях могат да съберат един внушителен коефициент и със сравнително малко пари да играят за голяма печалба. Други пък не гонят много висок общ коефициент, а просто предпочитат да заложат на няколко по-сигурни мача, отколкото на един по-рисков. Всеки сам решава кой подход да използва. Независимо от вашите Стратегии Betfair ще ви даде всяка седмица бонус при залози на комбинации. За тази достъпна за всички регистрирани играчи оферта ще стане въпрос в днешния материал.

Информация за Betfair Седмичен бонус

Седмичен бонус на Betfair е оферта, която няма предварителни условия. Не е нужно да депозирате или да сте член на ВИП клуб. Всеки може да участва и да спечели всяка седмица 10 евро. За да участвате, трябва в рамките на 7 дни да акумулирате залози, чиято обща стойност да надхвърля €25. Основното условие е фишовете да са направени в секция Спорт и да са на комбинации.

Стартът на промоцията започва във всеки един понеделник и седмичната оферта приключва в последните минути на неделята в същата седмица. Именно в този период трябва да съберете спомената сума от €25 в залози и, ако успеете, в първия ден след края на седмичната промоция – тоест, в понеделник, ще получите вашите 10 евро.

Тук не е важно дали фишовете ви са приключили с успех или с неуспех – просто трябва да са направени. Също така, не е и важно дали ще заложите €25 в един фиш или ще разпрострете сумата на няколко по-малки фиша. Има значение обаче какви ще бъдат фишовете:

  • В тях трябва да има 4+ селекции.
  • 1.50 е коефициентът, който се приема като минимален за всяка една от селекциите.
  • Те трябва да са заложени в Бетфеър Спорт.
  • Залозите трябва да бъдат уредени до 23:59 ч. в неделя. Не се брои залог, направен през седмицата, на който ще завърши през следващата седмица или по-нататък във времето.
  • Не се зачитат фишовете, когато на същия мач направите “Срещу“ залог в борсата, както и тези с активирана Кеш Аут функция на Бетфаир.

Ако сте изпълнили точно посочените условия, в понеделник ще видите преведен важащ 48 часа безплатен залог за 10 евро. Тоест, до два дни трябва да използвате подарения от букмейкъра залог.

Има ли Betfair Седмичен Бонус други правила?

В горния списък изредихме правилата за залозите, за да могат те да важат от гледна точка на промоцията, но имаме да изредим и още няколко съображения:

  • Клиентите нямат право да получат два такива бонуса в рамките на една седмица.
  • Сумата на безплатния залог е статична – тя не може да бъде нито повече, нито по-малко от 10 евро.
  • Не е необходимо да активирате промоцията или да въвеждате промоционални кодове – изпълните ли условието за €25 в комбинации за една седмица, вие ще получите безплатния залог без други усилия.
  • Ако сметне, че сте участвали в промоцията по неправомерен начин, букмейкърът може спре вашият достъп до нея или да отнеме вече получен безплатен залог. Информация за това се изпраща по имейл.

Обобщение

Тези бонуси, които се подновяват всяка седмица, карат играчите да се връщат отново и отново да правят залози, но въпреки това не са толкова често срещани сред букмейкърите, колкото ни се иска. А най-хубавото е, че това е само един от многото Бонуси на Betfair.

Например, както тази промоция е насочена към множествените залози, така има и Betfair бонус за едномачови комбинации, при който ежеседмичната сума, за която се борите, е €15. €5 Betfair бонус за баскетбол също се дава всяка седмица.

Така че, има много причини да играете всяка седмица в Бетфеър и, ако обичате многомачовите комбинации, тази оферта е една от най-добрите причини за вас!