Вземи 200 лева бонус от Efbet

Кой метод за теглене в Betfair да изберем? (+ Ръководство и Лимити)

Betfair методи за теглене

Направи теглене от Betfair

Betfair е сред букмейкърите, при които имаме всеобхватен избор от варианти за изтегляне на средства. Играчите могат да изпратят спечелените си пари към редица различни финансови институции и сайтове, като в тази статия ще разгледаме кои са най-удачните методи за теглене и ще ви покажем как по-точно да процедирате, когато дойде времето на направите теглене.

Методи за теглене в Betfair

Тегления с дебитна или кредитна карта

Ако сте внасяли парите си в своя Betfair акаунт с дебитна или кредитна карта, най-добрият вариант е да направите и тегленето по същия начин. Защо? Защото на първо място няма да платите никакви такси. В същото време, единствената друга опция за депозиралите с дебитна или кредитна карта е да изтеглят парите си по банков път, а при този вариант имаме такса в размер на 5 евро.

Тегления с Neteller или Skrill

Точно какъвто е случаят с дебитните и кредитните карти в Betfair, тегленията към вашите сметки в Neteller или Skrill също са безплатни. Тегленията към тези интернет разплащателни платформи обаче са отключени само ако и сте направили депозита си чрез тях. Например, ако сте депозирали чрез Skrill, ще можете и да вземете парите си в същия сайт.

Тегления по банков път

Независимо кой метод за депозит сте използвали, винаги ще можете да заявите теглене по банков път, но ние не бихме ви препоръчали да се спирате често на този избор, особено когато става въпрос за по-малки суми, тъй като всяко едно теглене към банкова сметка, независимо за колко пари е то, се облага с такса от 5 евро.

Тегления чрез ePay.bg и Paysafecard

Както вероятно сте прочели от статията ни за Betfair депозиране на средства, пари могат да се внесат и чрез българската онлайн разплащателна система ePay.bg и международната Paysafecard. За съжаление обаче, тези два варианта не могат да се използват за тегления, така че, ако сте депозирали чрез тях, ще трябва да се насочите към друга опция за тегленията си.

Лимити на тегленията в Betfair

Betfair не държи на това да сте натрупали голяма сума по сметката си, за да ви позволи да направите теглене. Така че, дори и ако искате да изтеглите само €5, колкото е и минималният депозит, системата ще ви даде зелена светлина.

Как да изтеглим парите си от Betfair?

1. Като логнат потребител ще видите меню “Моята Сметка“, от което трябва да изберете “Моята Betfair сметка“.
2. Тук ще видите още едно водоравно меню, на което първата опция е “Плащания“, а от появилите се след това опции трябва да изберете “Теглене“.
3. В основната страница за теглене ще видите възможността да изтеглите парите си чрез метода, по който сте направили депозита си, а освен това има и бутон за “Алтернативни опции“, от който можете да изберете тегленето по банков път.
4. Решете как искате да изтеглите парите си, натиснете върху бутона за вашето решение, въведете сумата на транзакцията и попълнете допълнителните детайли, които ще ви бъдат изискани. Например, номер на картата и име при теглене към дебитна или кредитна карта.
5. Ако сте преминали процедурата по верифициране на Betfair акаунт, тегленето ще бъде пуснато!