Вземи 200 лева бонус от Efbet

Какво представлява акумулаторния Betfair бонус за тенис залози?

Betfair акумулаторен бонус за тенис залози

Заложи на тенис в Betfair

Тенисът на корт може да се класира веднага след футбола в класацията на най-популярните видове спортни залози. Ако и вие обичате да залагате на този спорт, при който имаме само два възможни крайни изхода за разлика от футбола, секцията за Залози на тенис в Betfair може да отговори на много голяма част от вашите нужди. Специално за залозите на най-аристократичния спорт букмейкърът е пуснал и специална оферта за залози на тенис комбинации. Тази статия е посветена именно на този бонус.

Кога важи офертата за тенис комбинации на Betfair?

Промоционалната оферта може да бъде активирана на всеки един фиш, стига той да отговаря на следните условия:

  • Фишът трябва да е съставен от не по-малко от 4 залога за победител в тенис срещи, като не се приемат залозите на живо на тенис.
  • Коефициентът на всеки един от залозите трябва да бъде поне 1.20.
  • Няма значение от кой турнир е мача или пък дали става въпрос за индивидуалната надпревара или надпреварата по двойки – всички мачове могат да бъдат включени.

За включването в офертата не е нужно да попълвате бонус кодове, така че всеки фиш, който отговаря на условията, автоматично ще се възползва от нея.

Какво ще получим от Betfair Бонус за тенис комбинации?

Сега дойде моментът да отговорим и на най-важния въпрос – каква е същността на бонуса и каква е ползата от него за нас, любителите на тенис залозите.

По същество, ако във вашия фиш с поне 4 залога за победител в тенис двубои имате точно 1 непознат мач, компанията ще възстанови по сметката ви парите, които сте заложили, до сумата от 25 евро.

Това е една чудесна оферта, тъй като най-неприятното изживяване за всеки играч е да загуби залога си заради само един мач, а обикновено точно така се случва, когато селекциите са с ниски коефициенти. Тогава е и най-изгодно да се възползвате от офертата. Ако съставите фиш с 4 мача с коефициенти 1.20-1.40, вероятността повече от една да не излезе е доста малка. Така, в по-голямата част от залозите си ще имате два варианта – да познаете всички мачове и да приберете съответната си печалба или да сбъркате една прогноза и залогът ви да бъде възстановен.

Трябва обаче да знаете, че възстановяването не се случва директно – вие ще получите парите си обратно, но под формата на безплатен залог, който след това ще имате два дни да изиграете.

Други правила и условия към офертата

Има още няколко съображения, които трябва да имате предвид при възползването от офертата за тенис комбинации на Бетфеър. Те са:

  • Офертата важи само за мачове от един и същ ден и по-конкретно от 2 часа следобяд до 2 часа следобяд на другия ден.
  • Можете да се възползвате повече от веднъж от офертата, но в рамките на този период не можете да получите общо повече от €25 от бонуса.
  • Промоцията не важи за тенис залаганията в Спортната борса на оператора.
  • Нямате право да се възползвате от функцията на Бетфеър Кеш Аут, ако искате да получите възстановяване при 1 загубен мач.

Обобщение

Това е едно доста добро предложение за привържениците на тениса и особено за тези, които предпочитат поставянето на Множествени залози в Betfair вместо играта на сингъли. То ще ви спасява винаги, когато един мач провали акумулаторния ви залог. Е, вече ако имате два или повече пропуска няма какво да ви спаси, но и тази застраховка не е никак малка.