Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Новини, разбори и прогнози в блога на Betfair

Новини, разбори и прогнози в блога на Betfair

Посети Betfair

Клиентите на Betfair могат да се запознаят с актуални новини, анализи и прогнози без да напускат пределите на хазартния сайт благодарение на официалния блог на компанията, където на едно място се качват всички важни неща, свързани с футбола и тениса, както и експертни коментари и прогнози.

Едно от най-популярните имена в българския спорт, Димитър Бербатов, също поддържа собствена рубрика в блога на британския букмейкър.

Тази услуга, в комбинация с услугата за Статистики на Betfair, спомагат много за увеличаване на броя на правилните прогнози от играчите.

Как да отворим блога на Betfair?

Интересуващите се от споменатите неща играчи могат да заредят блога на компанията, в който се публикуват всичките тези новини, анализи и прогнози, чрез урл адреса betting.betfair.com/bg/. Линк към блога има и в началната страница на бетинг платформата, но можете да се прехвърлите директно към него и от този адрес.

Когато блогът се зареди, ще забележите две централни менюта, от които лесно можете да се прехвърлите към предложенията за залози на Бетфаир, като има и категории за дадени видове спорт и за Откриване на Betfair сметка. В допълнение към тези неща, имаме и линкове за пряк достъп до услугите за статистика и Лайв стрийминг в Бетфеър.

Съдържание на Betfair блог

Самият блог е адресиран предимно към различни материали за събития от тениса и футбола. Той отразява най-новите новини относно клубовете, футболистите и треньорските и мениджърските кадри от големите първенства, а освен това често ще попадате на предвиждания за предстоящи спортни събития, обосновани с обстойни анализи, както и съвети и препоръки за спортните залози в сайта и най-вече за борсовите залози, тъй като все още много от играчите не знаят някои много Важни детайли за Betfair Борса.

Футболните материали, които ще виждате, най-често ще бъдат свързани към отборите и играчите от Англия, но останалите най-развити футболни държави като Италия, Германия и Испания и всички останали също не са пренебрегнати. Няма как обаче компания от Великобритания, каквато е Бетфаир, да не отделя най-много място за английския спорт..

При тениса не можем да кажем, че има държави, играчите от които да са с по-централно място в блога. Редакторите за този спорт в бетинг сайта се влияят най-вече от качествата и известността на тенисистите и така най-често има материали за най-популярните играчи като Надал, Джокович и Федерер. Различните материали дават поглед върху нещата, които не знаем за любимите ни тенисисти, интересни факти за турнирите и наградните фондове в тях и още редица занимателни четива.

Най-често обаче от хазартната компания пускат прогнози за спортни срещи, тъй като това се търси най-много от читателите. Задълбоченото проучване на двубоите ще ви даде представа какво може да се случи на тях, как се движат ставките и кои от тях са най-изгодни за играчите. Никой не ви кара да се доверявате на мнението на анализаторите в блога, но често ще имате успех, ако го правите.

Ако разбирате добре английски език, можете да отворите и версията на блога на английски, в която има още повече материали и за много по-голям обхват от спортове. Там са и рубриките с прогнози и мнения на Димитър Бербатов и бразилската легенда Ривалдо. Но, дори и да разчитате само на българската версия на блога, пак ще научавате много нови неща.

Обобщение

Във всеки случай, фактът, че от Бетфеър са толкова аспирирани да предлагат нови и нови материали всеки ден на читателите си, с които да увеличат своята полезност, трябва да бъдат признати. Ние разучихме какво предлага към момента т.нар. Бетфаир блог и нашата позиция е, че той ще бъде полезен за всеки играч. Надяваме се само българският блог да бъде обогатен с нови спортове и рубрики, така че на догони нивото на английския.