Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как да спечелим от лотарийната игра на Евробет 5 от 11?

Евробет 5 от 11

Играй на 5 от 11

5 от 11 е една от новите лотарийни игри на Евробет. Тя бе добавена към продуктовата гама на компанията през 2017 г.

Участието в тази игра не изисква сложни познания и задълбочени анализи – избирате няколко числа и се осланяте на късмета си, защото нищо друго не може да ви помогне. С други думи, тук умения не са нужни и всичко се решава от съдбата.

От името на играта се досещате колко общо са числата в тегленето и колко от тях се изтеглят във всеки тираж. За разлика от играта Лотомания, където имаме само един начин на залагане, тук операторът е решил да създаде по-голямо разнообразие, в следствие на което ще видите цели 4 различни вида залози:

  • Без точен ред
  • С точен ред
  • Супер игра
  • Специални залози

Без точен ред

Това е най-праволинейният начин на залагане в играта 5 от 11 на Евробет България.

Той работи на традиционния принцип на лотариите – избирате определен брой числа и се надявате да пожънете успех, без някакви условности.

По-интересното е, че не сте задължени да избирате точно 5 числа – можете да играете с всеки един брой числа от 1 до 7, като във всеки от случаите таблицата с печалбите изглежда по различен начин.

Все пак повечето клиенти избират да последват името на играта и правят фишове с 5 числа. В този случай, коефициентите, по които се умножава залогът при печалба, изглежда по следния начин:

5 познати числа 280 коефициент
4 познати числа 1 коефициент

С точен ред

Тази разновидност на лотарията 5 от 11 е донякъде подобен на първия, но с важната разлика, че трябва да уцелите точната последователност, под която ще излезнат числата от виртуалната урна.

Това, разбира се, значително утежнява задачата, но и печалбите са съвсем други.

Ако изберете най-трудния вариант – да изберете 5 числа и да трябва да уцелите всичките, коефициентът за умножаване на залога ще бъде 37 000!

Супер игра

Още един начин да се усложнят условията и съответно да се увеличат възможните печалби е вариантът Супер Игра.

Тук нямате избор с колко числа да играете – този вариант се играе с точно 5 числа.

Целта на занятието е да познаете в произволен ред числата, които ще се паднат в две поредни тегления.

Супер играта предлага най-добрите коефициенти за играчите. Прави впечатление огромната разлика при печалбите при 9 и при 10 познати числа, така че ако познаете първите 9 трябва много силно да се молите да хванете и 10-ото.

50 000 е коефициентът при 10 от 10 познати, а при 9 от 10 е “само“ 100.

Специални залози

Специалните залози за тази игра са два вида:

  • Сбор от изтеглените числа – Търсим в какъв диапазон ще бъде сумата, която ще се получи ако съберем номинала на всички изтеглени числа в даден тираж.
  • Брой четни и нечетни числа от 5-те изтеглени – Можете да заложите за всяка възможна комбинация от четни и нечетни числа. Като пример – 4 нечетни и 1 четно.

Залози онлайн на 5 от 11

Ако до момента не е станало ясно – всички тези начини за залог на играта 5 от 11 могат да се залагат от уебсайта на Евробет игри.

Страницата позволява да гледате анимация на тегленето в реално време, да проверявате архива на предишните тиражи, да разглеждате статистики за числата и още много.

И при тази игра Евробет спазва традицията си интервалът между тегленията да бъде точно 5 минути.

Всичко тук е напълно прозрачно и преди да поставите залога ще знаете точно колко ще спечелите, а от това можете да си направите и извода каква е вероятността за успех. Колкото повече се вдига коефициентът, толкова чисто статистическите ви шансове намаляват.