Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Поглед отблизо в статистиките на Betfair за футбол и други спортове

Betfair статистики за футбол и други спортове отблизо

Бетфеър статистика за спорт

Ролята на статистиките – които да ви покажат в какво състояние са тимовете и спортистите, как са се представили в изминалите няколко срещи, какви ще бъдат стартовите състави и др. – е от наистина решаващо значение за вашите успешни залози. За ваша радост, операторът на залози Betfair има статистическа категория в своя сайт, която ще ви помогне по-лесно да сглобявате фишовете си.

Правим този материал, за да ви научим от къде да намерите статистическите сведения в Бетфеър и какъв масив от информация се съдържа в него. Статистиките на английската компания са напълно безплатни.

Как да открием статистиките на Betfair за футбол?

Нещо, което не ни харесва и което вероятно ще ви обърква докато свикнете, е, че няма пряка връзка за достъп до един цялостен раздел за статистики. По-удобно би било, ако всички статистики могат да се анализират от едно място, но вместо това от Betfair са решили да ги поставят в страниците за залагане на отделните мачове. Например, ако отворите страницата, в която се показват всички пазари, за който и да е мач от футбола, над пазарите ще видите два бутона, единия от които гласи “Статистика за преки двубои“. Кликвате там и ще получите наличните факти.

Как да открием статистиките на Betfair за останалите спортове?

Ако се опитате да повторите същото действие за мач от друг спорт, ще видите, че бутонът “Статистика за преки двубои“ липсва. Все пак, има един друг сайт, който е официален партньор на Betfair, в който има резултати на живо и статистики. Това е сайтът на Betradar https://ls.betradar.com/ls/livescore/?/betfair/bg/page.

Какви статистики имаме в Betfair?

Статистиката за Футболни залози в Betfair, която е общодостъпна за всички потребители още от уебсайта на букито, включва не много като масив, но изключително полезни данни за оформянето на вашите талони за залози. Там ще получите синтезирани данните с най-голямо значение за футболните събития, така че определено ще бъдете задоволени от видяното. Ето какво предлага статистическия раздел:

  • “Статистика за преки двубои“ е едно от местата, на които първи можете да разберете стартовата 11-орка на тимовете в конкретна среща.
  • Разделът предлага информация за най-добрите три голмайстори и на двата отбора, с които ще можете да съберете информация за потенциалните победители на пазарите за голове на играчи.
  • Показва се още мястото в лигата на двата тима, последните им 6 мача (всички или като домакин/гост) и последните няколко преки двубоя.

Съветваме ви преди всеки залог да отделите една минутка за преглед на споменатите данни, защото те ще поставят основите на добре обосновани прогнози. Голяма част от успешните играчи не пропускат прегледа на статистиките, така че последвайте техния пример.

Обобщение

Статистиките в Betfair са полезни, макар че от компанията могат да се погрижат за изграждането на една обща страница за статистики, в която да бъдат събрани и статистиките за футбол, и за останалите спортове. А не както сега да се налага да влизаме във външен сайт, за да видим информация за някоя баскетболна среща, например.