Вземи 200 лева бонус от Efbet

Всичко за наличните тенис залози в Борса, Betfair Спорт и На живо

Тенис залози в Борса, Betfair Спорт и На живо

Тенис залози на живо в Бетфеър

Категориите с тенис залози в букмейкърските са сред категориите, на които залагащите са най-активни. Залаганията на тенис имат и своето достойно място в оператора от Великобритания Betfair и идват с голяма маса от бетинг опции, коефициенти, даващи високи възможности за печалба, и тенис залози на живо. Всички тенис фенове пък могат да се любуват с видео на живо на любимите си тенисисти чрез лайв стрийминга на големи турнири.

Категории с тенис залози в Betfair

В спортния раздел, връзката към залаганията на тенис на корт е поместена в черната лента в горната част на сайта. Натиснете върху “Тенис“ и ще видите страница с всички текущи топ оферти за тенис залози на живо, както и меню за браузване из различните турнири, за които Betfair предлага коефициенти.

Борсата за спортни залози също има включени пазари за тенис турнири. И там можете да отворите категорията на играта от черна лента в горната част на сайта, а в ляво ще намерите и меню с всички спортове, където, разбира се, има място и за този ракетен спорт.

Бихме казали, че разделът за тенис в борсата е много удобно подреден. Имате бутони, от които можете да изберете дали да виждате събитията от деня, от утре, играещите се на живо или всички на едно място, а естествено има и меню, от което имате избор да сортирате мачове по турнири.

Още по-конкретна заявка можете да направите от опциите на следващия ред, от които можете да изведете само тенис двубоите, които ще се излъчват от телевизията на Betfair, само мачовете на живо или пък да ги сортирате по посрещната сума, което е една много полезна функция, която ще ви покаже на кои мачове се разиграват най-големи суми.

Тенис турнири и пазари в Betfair

Залозите на тенис в Betfair се предлагат за определени турнири, организирани от световните тенис асоциации и други. За повечето от тях операторът предлага залози и за индивидуалния турнир, и за двойковите състезания при мъжете и жените, както и при смесените двойки, когато има такива. Предлаганите турнири са изредени в съответните категории за този спорт в двата основни раздела Спорт и Спортна Борса и бързо ще разберете, че прогнози с реални пари можете да правите на:

  • Всеки Grand Slam турнир и всяко събитие от ATP и WTA тура, независимо дали е с награден фонд 250 000 долара или един милион
  • Множество ИТФ и Чаланджър събития
  • Мачовете от Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп
  • Още специални събития като благотворителни шоу мачове и други

Заклетите фенове на тениса разбират, че извън изброените турнири просто не остават сериозни събития, които да ги няма в програмата на Betfair. Не остават и много широкоразпространени тенис пазари, на които да не може да се играе тук. Няма как да не ви направи впечатление големия брой на видовете залози, които ще изскочат след отварянето на страницата на даден мач. Някои от пазарите ще ви бъдат познати от останалите спортове като победител или Под/Над, а други са специфични за тениса, като например залаганията за победител в сет, общо геймове в сет и други.

Въпреки че тенисът е много популярен спорт за залагане и в борсата на оператора, имайте предвид, че при мачовете от малките турнири пазарите, които не са сред най-масовите, понякога нямат активни клиенти, които да са готови да заложат пари, и така съответно и вие няма как да направите залог. В тези случаи бързо можете да се прехвърлите към “Спорт“ раздела, където букмейкърът винаги ще е готов да посрещне залозите ви.

Тенис коефициенти в Betfair

Равнището на ставките за залози на тенис в Betfair се поддържа на едно, бихме казали, солидно ниво и не можем да кажем, че има много букмейкъри, при които е по-изгодно да се залага на този любим спорт. Допълнително предимство е, че можете да направите Сравнение между Спорт и Спортна Борса по отношение на коефициента за конкретен пазар и да изберете по-високата ставка. Когато ще залагате на основен пазар като този за победител, например, дори не е нужно да сравнявате – борсата ще предложи по-висок коефициент както от букмейкъра на същата компания, така и от ставките на останалите компании за залози.

Тенис залози на живо в Betfair

Хората, които добре познават Betfair, знаят, че компанията няма как да ни остави без залози на живо на тенис. “На Живо“ разделът събира залозите за всички вече започнали тенис срещи и предлага допълнителна информация за мачовете, която да ви спомогне с избора на правилната прогноза.

За дълъг списък от мачове има и функция за Пряко предаване на тенис в Betfair. Тази функция по никакъв начин не ви обвързва с поставянето на залози и не ви кара да плащате нищо.

Лайв стриймингът за тенис на компанията включва два турнира от Големия Шлем – US Open и Ролан Гарос – както и всички 250, 500 и 1 000 Masters турнири!

Тенис бонуси в Betfair

Началните бонуси на Бетфаир могат да се използват за тенис, но има и една промоция, която важи само и единствено за тенис мачове. Тя увеличава печалбите при множествени залози на този спорт, а повече за нея можете да научите от Бетфаир тенис бонус.

Обобщение

Без колебания можем да заключим, че британския оператор на спортни залози не е пестил усилия при създаването на качествено изживяване за феновете на тениса. Пред тях стои възможността да залагат на всички отразявани по телевизията тенис мачове, а някои дори се предават директно в сайта на букмейкъра. Конкурентните линии и многото възможности на борсата за залози добавят още повече стойност към Betfair от гледна точка на тенис феновете и не само.