Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Ето как да използвате Betfair Live Streaming и да гледате навсякъде безплатно спорт!

Betfair Live Streaming - гледайте навсякъде безплатно спорт

Излъчване на живо в Бетфеър

Директното излъчване на мачове има своето страхотно обаяние и действа като магнит за феновете на спорта и залозите. И неслучайно – гледането на мача и шансът междувременно да изберем залог от стотици пазари е несравнимо усещане.

Къде да гледаме спорт в Betfair?

Betfair, букмейкър на най-високо ниво, предлага пряко предаване. То е достъпно и през спортната борса, и през другия раздел – “Спорт“. И в двата раздела видеото се поставя в “На Живо“ секцията и върви заедно със залозите за даденото събитие. Всяко събитие, което се / ще се излъчва директно, е обозначено с малка триъгълна “Play“ иконка.

Освен това, цялата програма с всички видеа на живо може да бъде заредена и от специалната страница за видео на живо на Бетфаир от адрес livevideo.betfair.com. Тази страница показва цялата лайв стрийминг програма на букмейкъра през следващите 30 дни, като можете да я подредите по спорт или по време на започване. В тази програма, всяко спортно събитие е обозначено с лигата и спорта, от които е, датата и началния час.

Освен от десктоп, видеата на живо могат да се гледат и от Betfair Мобилни Приложения.

Какво да направим, за да гледаме спорт в Betfair?

Бетфеър услугата за пряко излъчване е напълно безплатна. Тя представлява един от начините компанията да стимулира хората да залагат на нейните залози на живо. Само се изисква да сте направили своята Регистрация в Бетфаир. Също така, по принцип има изискване да сте направили депозит, но дори и парите ви по игралната сметка да се свършили, пак ще ви бъде отключена опцията за гледане.

Изключение от това правят единствено стриймовете на някои събития от надбягванията с коне и хрътки, където играчът първо трябва да постави залог и след това видео предаването му се отключва.

Друго нещо, което трябва да направите, за да гледате спорт в Betfair, е да инсталирате Adobe Flash, ако нямате тази програма на компютъра си. Това обаче е най-лесната работа на света и става за минутка, а всъщност почти всички вече имат този софтуер, дори и да не знаят за това.

Какъв спорт ще гледаме в Betfair?

От страницата за лайв стрийминг на Betfair ще можете да отворите меню със спортовете, от които има събития с видео. Там сами ще видите, че имате уникалната възможност да гледате събития от над 20 спорта. По телевизията толкова много спортове могат да се гледат единствено по каналите на Евроспорт, но там, естествено, се гледа по едно събитие в даден момент, докато в британския букмейкър имате избор от много видеа по едно и също време.

Предполагаме обаче, че повечето от вас няма да имат желание да гледат банди или боулс и се интересуват от това, което се предлага за най-интересните спортове. А то е:

  • Футбол – Феновете на футбола могат да гледат италианското Калчо, испанската Примера, английската ФА Къп, Шампионската лига на Азия, Висшата лига на Русия, Ередивизи от Холандия, Суперлигата на Турция, Бундеслигата в Германия, Лига 1 от Франция и първенствата на още редица страни като Португалия, Аржентина, Белгия
  • Тенис – Ролан Гарос, Откритите първенства на САЩ и Австралия и всички турнири от веригата Мастърс.
  • Баскетбол – Серия А в Италия, ACB в испания, ASEAN баскетболната лига, Eвролигата, Евро купата, Националната Баскетболна Асоциация в САЩ.