Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бонус за серия от губещи залози в 1xBet

1xBet губещи залози бонус

Директен достъп в 1xbet

1xBet е платформа за залози, на която хората, които искат да залагат, могат да влагат парите си на различни типове игри. Многото функции и големият избор от маркети помага на много хора да използват успешно сайта и да печелят пари. Сайтът има много бонуси, които се предлагат на хората. Има бонуса за онлайн залози, а също така и за казино игрите. Това, което може би не знаете, е, че платформата дава пари дори и когато губите чрез един специален бонус. Този бонус не се дава за всеки изгубен залог, а само за поредици от загуби, които трябва да следват определени правила, за да се класират за бонуса.

За да може една серия от поредни неспечелени фишове да се класира за бонуса, тя трябва да е съставена от поне 20 поредни загуби. Също така, залозите трябва да са поставени на различни спортове. Ако всичките ви залози са на един и същи спорт, вие няма да се класирате за бонуса. Всички залози в серията трябва да са уредени като загубени. Анулираните или върнати залози не се считат като част от поредицата. Не по-малко важно е, че размерът на вложените в залозите суми определя какъв ще бъде паричния размер на бонуса.

Какви са наличните бонуси за серия от губещи залози в 1xBet?

Има няколко отделни бонуса, които са достъпни за серия от губещи залози. Кой от тях ще получите зависи от това с какви суми са били важите залози.

Във всеки случай, трябва да имате поредица от 20 поредни загубени залога и за всеки един от тях да важи правилото за минимален залог от $2. Минималният бонус, който ще получите при изпълняване на тези условия, е $100, но при по-големи суми на залозите можете да получите и дори по-голяма сума.

Ако всеки един от залозите ви е бил с поне $5 залог, $250 е размерът на букмейкърския подарък. За да вземете максималния бонус, който е равен на $500, трябва всеки един от 20-те залога да бъде за поне $10.

Какви други условия има, за да получа бонуса за губещи залози в 1xBet?

Страницата с правила и условия на бонуса за серия от губещи залози е много кратка и това означава, че трябва да се съобразявате с изключително скромен набор от правило.

Освен станалите вече ясни изисквания за 20 губещи залога и поне 2 долара залог, фишовете ви трябва да отговарят на ограничението от максимален коефициент 3.00.

Също така, всеки един от фишовете трябва да представлява единичен или акумулаторен залог – залозите в системи, верижните залози и другите Видове залози в 1xBet не са част от тази промоция. Имайте предвид, че, ако става въпрос за акумулаторен залог, трябва не само самият акумулатор да е губещ, но и всяка една от селекциите в него.

Както и другите бонуси на 1хбет, така и тази оферта не може да се използва от повече от един член на семейство или използващ същия IP адрес човек.

Обобщение

Промоцията е с много прости правила, макар че е рядко срещано събитие някой да се възползва от нея, тъй като да направиш 20 поредни загубени залога е не много по-лесно от това да постигнеш серия от 20 поредни спечелили фиша. Но, ако стигнете до там, парите си заслужават. Дори би било добра стратегия да започнете да опитвате да търсите губещи залози, когато достигнете до серия от 15 или повече поредни залога, тъй като евентуалната печалба от бонуса ще превъзхожда печалбата от отделните залози.