Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как да направим депозит в Betfair и какъв избор имаме за разплащателно средство?

Betfair методи на депозит

Депозирай в Betfair

Освен, че за поставяне на залози във всеки един хазартен сайт трябва да имаме регистрация, задължително е да имаме и пари по сметката си, с които да залагаме. Нито един букмейкър не подарява пари, така че ще трябва да внесете свои средства, които да влагате в прогнозите си и при добър развой да печелите от тях.

Такова е положението и за играчите в букмейкъра и борсата от Великобритания Betfair. И в него ще трябва да направите депозит, за да получите достъп до залозите. Парите са от вас, а от оператора е удобната и практична система за депозиране, както и различните опции за извършване на процеса.

Как да направим депозит в Betfair?

Най-просто казано, добавянето на средства по акаунта се прави като се избере разплащателно средство от списък с възможности, но за това ще си поговорим в следващия абзац, а сега да видим как по-точно да достигнем до този момент.

Веднага след логин-а си в сайта в дясната горна част на сайта ще видите “Депозит“ бутон и след кликването върху него вече ще се намирате в раздела на сайта за правене на депозити. Има и друг вариант да отворите същата страница – да заредите менюто на профила, да натиснете на “Плащания“ и оттам да отворите “Депозит“ – но с този бутон, който винаги седи в десния горен ъгъл, е много по-бързо и удобно.

Страницата, която ще видите тогава, е мястото, от което винаги ще можете да финансирате играта си, като няма значение дали залозите ще бъдат в спортната борса или при фиксираните коефициенти – сметката в Betfair е една и вкараните пари в нея могат да се използват за всички видове залози.

Когато вече сте правили депозит в Betfair, във въпросната страница ще получите предложение да депозирате с разплащателното средство, което сте използвали последния път, но ще имате и бутон “Алтернативни методи“, с който ще разгледате другите варианти. Ако за първи път ще правите депозит, ще видите на началната страница за депозити списък с всички методи за плащане и ще трябва да изберете един от тях. Когато имате маркиран метод, в дясно ще се появят лимитите и таксите, ако има такива. Добре е обаче предварително да се запознаете с тези подробности, за да не се окажете изненадан в момента на депозита, когато видите, че, например, за избрания метод минималният депозит е по-висок от този, който сте имали намерение да направите (по-надолу ще ви запознаем с тази информация).

Освен да изберете метод, в страницата за депозити на Betfair винаги трябва да напишете и сумата на превода. Важен детайл е, че тази сума винаги е в евро, така че внимавайте да не си помислите, че въвеждате сума в лева, защото това ще доведе до двойно по-голям депозит от желания. Иначе, валутата на игра няма никакво значение от гледна точка на играчите. Това, че валутата в бетинг акаунта ви е евро, не означава, че няма да можете да направите депозит, ако банковата ви сметка е открита в български лева. Системата на букмейкъра ще преобразува сумата в общоевропейската валута и така няма да имате никакви проблеми. След попълването на всички полета в страницата, остава да натиснете бутона в нея “Депозит“, с който правената от вас заявка за транзакция ще се изпрати официално.

С какво да депозираме в Betfair?

Британската платформа за залози е много благосклонна към клиентите от България, тъй като не им взима никакви такси за преводите и успява да извърши транзакциите при депозит за секунда (последното не важи за банковите трансфери, където парите няма как да кацнат в Betfair сметката ви за по-малко от два работни дни). Платформата е и отзивчива и гъвкава с вариантите за разплащателно средство за депозита, както и с минималните суми, които са както следва:

  • 5 евро мин. депозит с банкова карта и ePay.bg
  • 10 евро мин. депозит с Paysafecard и Skill
  • 15 евро мин. депозит по банков път и с Neteller

Максималните депозити също варират, но дори и най-ниските лимити започват от 500 евро, така че те едва ли ще ви притесняват.

До голяма степен подобни са ограниченията за теглене, но за тях можете да научите повече от нашата отделна статия за изтегляне на средства от Betfair.

Като завършек на статията можем да кажем, че правенето на Betfair депозит е лесно, евтино и удобно. Със сигурност не е нещо, което може да ви спре да станете клиент на оператора, ако всичко останало ви е харесало.