Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как да правим залози на баскетбол в Betfair?

Как да правим залози на баскетбол в Betfair?

Заложи на баскетбол в Betfair

Betfair се отнася с необходимото уважение към един от най-известните спортове в света – баскетбола. В следствие на това, баскетболните залози в сайта са сред тези с най-богата палитра от пазари, бонуси и екстри. Тук можете да научите всичко за този вид залози – къде могат да се намерят, какви мачове и пазари има, как се представят коефициентите, какво трябва да знаете за баскетболните залози на живо и какви бонуси са предвидени специално за баскетбол промоции.

Категории с баскетболни залози в Betfair

За да посетите сектора за баскетболни залози в Betfair, трябва да видите бутона “Всички спортове“ и от списъка с около 30 предложения да изберете “Баскетбол“. Така ще заредите нова страница, в която ще се подредят в различни менюта всички първенства и мачове с коефициенти в букмейкърската програма. Показват се и играещите се на живо баскетболни игри, и игрите, които тепърва предстои да започнат.

В началната страница на баскетболната категория виждаме мачовете със съответния им час на стартиране и коефициентите за пазарите:

 • Краен победител
 • Хендикап
 • Общо точки

Всичко това важи за раздел “Спорт“, но има има и един цял друг пълноправен сектор за залози на баскетбол в Бетфаир борса за залози. Тук имаме избор от подобни мачове и пазари, но разликата е, че правим залози срещу останалите клиенти на оператора. В борсата по подобен начин в основното меню ще видите категорията “Баскетбол“, а след това в същото меню ще се подредят и всички лиги.

Баскетболни състезания и пазари в Betfair

Най-големите баскетболни лиги и турнири, предлагани за залози в Betfair, са:

 • Първенството на НБА в САЩ
 • Колежански баскетбол от САЩ
 • Евролига (мъжки и женски вариант)
 • Евро купа
 • Шампионска лига
 • Множество национални първенства като френската ПроА лига, Серия А, Испанската ACB лига, Суперлига на Русия и много други

За всяка една лига или турнир има съответен бутон в баскетболната страница, след последването на който ще видите съответните предстоящи събития от тях.

Друг голям позитив за тези, които обичат да гледат баскетбол, е огромната вариативност на пазарите, достигащи до 50+ различни варианта за отделните срещи. Те позволяват да разработвате и прилагате различни стратегии, както и възможност да проучвате дребни детайли от мачовете, на които останалите играчи не обръщат голямо внимание, и така да си създадете предимство. Например, можете да залагате за това броя на точките или борбите на отделните играчи за мачовете на НБА. Така можете да фокусирате анализа си върху само един играч, вместо върху целия отбор.

Баскетболни коефициенти в Betfair

Ставките в “Спорт“ секцията за баскетбол не могат да се определят като най-апетитните на пазара, но за сметка на това в борсата получаваме превъзходни оферти за залози на мачове от НБА, Евролигата и другите по-предпочитани от играчите събития.

Баскетболни залози на живо в Betfair

Независимо дали отворите разделите за Залози в борса или стандартни залози в Betfair, и на двете места ще срещнете live залагания. За максимално удобство ви се предлагат статистики в реално време, а освен това постоянно ще виждате и промените в коефициентите.

И при залозите на живо се запазва същата вариативност на пазарите, които отново ви дават избор от десетки опции като:

 • Хендикап с 2 или 3 възможност
 • Общо точки за домакин или гост
 • Залози за четвъртини или полувремена
 • Залози за играчи

Когато правите Залози на живо на баскетбол в Betfair, паралелно за някои от двубоите ще виждате и видео на живо. Сред предаваните абсолютно безвъзмездно събития от баскетбола са всички мачове от:

 • Евро Купа
 • Евролига
 • ПроА (Франция)
 • Серия А (Италия)
 • ACB (Испания)

Баскетболни бонуси в Betfair

Специални бонуси ви очакват като любители на баскетбола в Бетфеър. Например, дава ви се шанса да взимате Всяка седмица баскетбол бонус в Betfair, от който всеки понеделник можете да получавате по €5, изпълнявайки едни съвсем лесни условия. Също така, има и оферта Betfair връщане на залога при баскетболни залози.

Обобщение

Бетфеър поддържа високо ниво на своите баскетболни залози и не ги пренебрегва за сметка на други спортове. Всеки пълнолетен баскетбол на тази любима на милиони игра ще се забавлява много в този сайт. Букмейкърът е приготвил за вас много начини да печелите, които са подкрепени от бонуси и респектиращи коефициенти. Шансът да се залага на борсова платформа срещу други играчи е още една причина да предпочетете Betfair пред други букмейкъри за баскетболни залози.