Вземи 200 лева бонус от Efbet

Връщане на загубени сингъл баскетболни залози в Betfair Борса: Правила и Условия

Betfair - връщане на загубени сингъл баскетболни залози

Заложете на баскетбол в Betfair

Една допълнителна причина за феновете на баскетбола да изберат за свое място за поставяне на Баскетболни залози Betfair, освен пазарите, коефициентите и функциите, са специалните бонуси за този спорт. Например, играчите могат да си спечелят т.нар. 5 евро баскетбол бонус всяка седмица в Бетфаир, но тук ще си говорим за друга промоция – тази, която се дава при “драматично загубен“ залог на баскетболен двубой.

Какво представлява бонуса?

Заложили сте парите си на даден отбор и той е лидер в резултата към края на 3-ата четвърт, но в последната четвъртина на двубоя противника обръща и печели мача? В този случай ще се активира компенсацията. Тя се получава до ден след края на двубоя и важи за залозите в спортната борса, за която можете да научите интересни подробности от статията ни 5 неща, които не знаете за Betfair.

Кои залози могат да участват в промоцията?

За съжаление, не за всеки един баскетболен залог в борсата ще получите компенсация при драматична загуба. Такава ще има само при залозите на мачове от първенствата на Националната баскетболна Лига, Евролигата и испанската ACB. Разбира се, сигурно вече се досещате, че промоцията кореспондира със залозите, направени за победител в срещата и няма как да важи за залозите на живо. Има обаче и още няколко разпоредби, с които ще ви запознаем в подробности в следващите редове:

  • Приемат се само сингъл / единични залози.
  • Ако кеш аутнете залога си с функцията на Betfair Затваряне на залог, няма как да получите възстановяване на парите си.
  • Ако за залога използвате пари от някой от многото бонуси, които предлага Бетфеър, няма да получите компенсация.
  • Ако за един и същ мач направите повече от една прогноза, за промоцията ще се зачита единствено залога с най-малка сума.
    25 евро е максималната сума, която ще ви бъде възстановена. С други думи, това води до извода, че ако залогът ви е за повече от 25 евро, компенсацията ви няма да бъде на 100%.
  • Компенсацията не може да бъде директно заявена за теглене. Тя идва във вид на безплатен залог. Вие можете да направите безплатния залог и, ако познаете прогнозата си с
  • него, да изтеглите последващата печалба. Срокът за изиграване на безплатния залог е 7 дни.

Обобщение

Офертата за компенсация на единични баскетболни залози с драматичен отрицателен завършек е един истински дар за феновете на тази игра. Тя ще ви спести много нерви в заключителните етапи на мачовете и ще намали разочарованието ви, когато избраният от вас тим бъде обърнат във финалната четвърт на срещата. Да, би било по-добре ако компенсацията беше директно под формата на пари, а не на безплатен залог, но и така едва ли ще намерите от какво да се оплачете.