Вземи 200 лева бонус от Efbet

Betfair Стратегии: Залози срещу аутсайдера

Betfair Стратегии: Залози срещу аутсайдера

Спортна борса на Бетфеър

Днес ще ви представим една стратегия за Betfair, която всички сте използвали в една или друга нейна разновидност. Това е стратегията за залагане срещу аутсайдера. Залозите за успех на фаворизирания отбор са най-често срещаните сред играчите. Сега ще ви покажем един алтернативен начин за залози в полза на фаворитите, който ще подобри шансовете ви за успех. Ще проучим най-големите въпросителни около системата и ще намерим решения за всеки възможен проблем.

Основи на стратегията

При една обикновена стратегия за залагане против аутсайдерите имаме много големи шансове за печалба, но и в същото време спечелените суми не са много големи. Ние правим залози срещу по-слабите отбори, което във всички случаи води и до ниски коефициенти. В случай, че разглеждаме мач, при който шансовете на фаворизирания отбор се определят на линия 1.20, ще имаме само 2 лв. печалба при залог от 10 лв.

Този залог не изглежда много изгоден, тъй като парите, които можем да изгубим, са доста повече от парите, които можем да спечелим. Ставките са най-големият недостатък при залозите срещу аутсайдерите.

За да се реши този проблем, на първо стратегията е разработена за Betfair Спортна Борса. Не само защото там коефициентите са по-високи от букмейкърите, но и защото там може не просто да се заложи за победа на фаворита, но и да се направи залог “СРЕЩУ“ аутсайдера. Тоест, да спечелите при всеки друг развой, освен при победа на аутсайдера. Също така, този сайт предлага удобна възможност за Продаване на залог в Betfair за случаите, когато прецените, че прогнозата ви не е била добра. И не на последно място, Betfair Залози на Живо е едно отлично място за правене на залози в реално време, което също е важна част от нашата стратегия.

Тъй като дори и при борсата печалбите при “СРЕЩУ“ аутсайдера залозите не са особено високи, тактиката се прилага при залозите на живо, когато аутсайдерът вземе ранна преднина в мача. Ние се възползваме от факта, че пазара свръхреагира на промяната в резултата и коефициентите за аутсайдера се сриват до по-ниски от нормалните нива. Причината за това е, че повечето играчи са заложили за фаворита преди началото на двубоя и след гола мнозина се паникьосват и започват да залагат “СРЕЩУ“ фаворита, за да защитят инвестицията си. Това кара линиите да полудеят.

Как се прилага стратегията?

Да заложиш срещу аутсайдера в Betfair Борса след като е повел е една очевидна стратегия, но въпреки това много хора я изпълняват грешно.

С този метод ще успявате да печелите, ако използвате мачове, които отговарят на следните условия.

  • 1. Имаме силен домакин с коефициент под 2.00
  • 2. Аутсайдерът-гост повежда в резултата през първото полувреме.
  • 3. “Срещу“ коефициента е максимум 3.50

В повечето случаи, когато големият фаворит допусне по-слабия отбор да поведе през първото полувреме, все пак успява да стигне поне до равенството, а често и до трите точки. Статистиката сочи, че изравнителния гол в повечето случаи пада до 20 минути след изненадващия гол на госта. В натоварените съботни следобеди ще виждате много такива възможности за залози.

Бонус съвети

  • Залагайте само на важни мачове – Този метод в идеалния случай трябва да се използва на мачове, които са важни за фаворита. Съветваме ви да избягвате всякакви мачове за местни купи.
  • Избягвайте по-слабите лиги в Европа – Обратната връзка с играчите показва, че методът е уязвим, когато се използват мачове от по-слабите европейски първенства. Съветваме ви поне за начало да се придържате към футболните лиги на най-високо ниво.
  • Следете мача отблизо – Още по-добри резултати можете да имате, ако следите мача, защото понякога гостът повежда в резултата напълно заслужено и, въпреки по-скромните си умения, футболистите на аутсайдера се представят по-добре в конкретния мач. Обикновено обаче повеждането на фаворитите е плод на случайност.