Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Пълен преглед на залозите на живо в Betfair Спорт и Спортна Борса

Залози на живо в Betfair Спорт и Спортна Борса

Бетфеър залози на живо

Залозите на мачове, които се гледат в реално време, са един от възможно най-завладяващите начини за поставяне на спортни залози. В този ред на мисли, и двете главни секции в Betfair Спорт и Спортна Борса – съдържат залози на живо. Ако обичате да залагате на срещи, които вече текат, научете от следващите редове какво имаме на разположение в уебсайта на британския оператор на спортни залози.

Къде в Betfair се правят залози на живо?

Букмейкърът ще ви забавлява денонощно с залозите на живо, които са главен пункт в неговите предложения.

Той ви позволява да търсите този вид залози от две различни места – от страницата на даден спорт или от общата страница на всички залагания в реално време.

Методът за търсене на залози на живо по вид спорт е целесъобразен за тези играчи, които залагат само на един спорт, в който са тясно специализирани. В такъв случай, от вас се иска да натиснете “Всички спортове“ в раздел “Спорт“, да изберете дадена дисциплина и след това платформата ще покаже най-отгоре играещите се сега събития от този спорт. Там ще виждате не само сега провеждащите се мачове, но и ще разберете за кои от двубоите, които тепърва предстои да се проведат, ще има налични залози на живо.

Подобно е и положението в “Спортна борса“, където има и посветено на целта меню, от което да изберете дали да се зареждат единствено live събитията.

Другият вариант е просто да отговорите страницата “На Живо“ на един от двата раздела, което според нас е по-добрата опция, особено ако не залагате на само един спорт. Тези страници са специално посветени на този вид залози и изреждат всички събития в момента.

Какви спортове и залози имаме в Betfair На Живо?

Тъй като лайв залаганията са крайъгълен камък в дейността на букмейкъра, той следи невъобразимо много мачове на живо от почти всички видове спорт. С по-голямо предимство обаче са спортове като футбол, тенис, баскетбол, голф, хокей, волейбол, хандбал и е-спортовете.

Пазарите също са продиктувани от желанието на Бетфаир да не остане и крачка зад конкурентите и в следствие на това всички известни пазари са в наличност, заедно с много не толкова известни. Ако отворим един средно голям футболен мач, ще видим любопитни опции за залози като:

 • Ще падне ли попадение до конкретна минута от мача
 • В чия полза ще е следващото попадение
 • Колко корнера ще се изпълнят до края
 • Кой ще е следващият играч с отбелязан гол
 • И т.н.

Любопитните предложения продължават и в тениса:

 • За кой ще е следващата точка или гейм
 • Какъв ще е точния резултат в следващия гейм или сет
 • Колко гейма общо ще вземе един играч
 • И т.н.

Пряко предаване и визуално представяне в Betfair На Живо

Сигурни сме, че функцията на залозите на живо в сайта, която бързо ще ви стане най-любима, е тази за Betfair Live Streaming, която излъчва за вас не малка част от най-реномираните събития от футбола, тениса и баскетбола. Това са футболните първенства на Италия, Русия, Холандия, Дания (+ купата на Англия), два от турнирите от Големия шлем, всеки един Masters турнир, баскетболните съревнования на европейско ниво Евро купа и Евролига и много други.

Тъй като компанията няма как да договори видео предаване за всеки мач на живо, програмата е допълнена от визуално представяне за останалите мачове, което е съставено както от статистики на живо, така и от актуална информация за действието на терена (например, графиката показва, че Реал Мадрид провежда опасна атака).

Как се правят залози на живо в Betfair?

Live прогнозите си ще можете да превръщате в официален фиш за залози по същия начин, както правите фишовете си и в останалите страници на “Спорт“ или “Спортна Борса“. Правите избора си за селекции, маркирате ги с натискане върху тях и се насочвате към въвеждане своя залог. Вижте Поставяне на залози в Betfair за повече информация.

По-различното при На Живо залозите е, че тук трябва да демонстрирате бързи реакции, защото линиите се движат постоянно в едната или другата посока и можете да изпуснете изгоден залог, ако се забавите.

Също така, бъдете подготвени, че пазарите често биват блокирани за по няколко секунди за актуализация спрямо новите събития на игрището.

Можете да си спомогнете за по-бързото поставяне на залози, ако премахнете повторното одобряване на залог и се съгласите да приемате автоматично промените в коефициентите без допълнително потвърждение. От друга страна обаче, така рискувате да поставите някой залог на намален коефициент, чиято промяна е останала незабелязана за вас.

Защо да залагаме на живо в Betfair?

Вече ви описахме из основи На Живо залозите в Бетфеър, а сега нека да обобщим най-добрите качества на услугата в този оператор:

 • Освен правене на стандартни залози, в Betfair На Живо може също така и да се търгува в борсата.
 • Залозите на живо са с приоритет пред пре-мач залозите и така те получават дори повече възможности.
 • Коефициентите предразполагат към чудесни печалби (особено коефициентите в Спортна Борса).
 • Винаги виждаме статистика и резултат на живо, а за редица събития от най-високо ниво имаме директно излъчване.