Вземи 200 лева бонус от Efbet

Вземете всяка седмица 5 евро бонус в Betfair за баскетболни залози

Седмичен бонус от 5 евро бонус в Betfair за баскетболни залози

Вземи бонус баскетбол от Betfair

През втората половина на 2018 г. разделът за Betfair Залози на баскетбол пусна нова промоция, с която да се увеличи интереса към залаганията на този спорт в сайта. Офертата няма краен срок, така че можем да очакваме, че още дълго време ще можем да печелим пари от нея, а именно по 5 евро всяка седмица. И за получаването на този бонус трябва да отговорите на определени изисквания, които ще представим на вашето внимание в следващите параграфи.

Получаване на седмичния баскетболен бонус в Betfair

Ако искате в предстоящия понеделник да получите 5 евро за залог на баскетбол, последвайте следните указания и ще спечелите парите.

  • Първата ви задача е в събота да направите какъвто и да е залог на произволен мач от баскетболната програма на оператора за сумата от 5 или повече евро.
  • Втората ви задача е да направите и в неделя залог с подобни условия.
  • Съобразете с това, че квалифициращият залог не може да бъде с по-малък коефициент от 1.80 и трябва да го оставите отворен до края му, тоест да не затваряте залога.
  • Изчакайте понеделник и някъде сутринта или на обяд ще видите, че 5 евро безплатен залог е бил добавен към вашия баланс.

Бонус ще получите и ако сте поставили множествени залози през уикенда, но само ако всички мачове в акумулаторния фиш са били от баскетбола. Например, ако съставите залог от един футболен и един баскетболен мач, той няма да се приеме като квалифициращ по смисъла на офертата. В такъв случай, трябва да направите още един залог, който да отговаря условията.

Какво да правим с парите от баскетболния бонус?

Ако покажете активност през уикенда и направите необходимите залози, в понеделник ще се сдобиете с €5 подарък безплатен залог. Той може да бъде заложен на всеки един пазар от категорията “Баскетбол“ в секцията “Спорт“ на Betfair.

При печалба след използването на безплатния баскетболен залог, по баланса ви няма да остане пълната печалба – от нея ще се извади самия безплатен залог. Но, от друга страна, крайната печалба за вас може да бъде използвана по всякакъв начин по ваше усмотрение, без да има правила за превъртане.

Обобщение

Betfair ежеседмичен баскетболен бонус не е еднократна оферта. Единственото нейно ограничение е, че се дава по веднъж на седмица, но нищо не ви пречи да я взимате всяка седмица. Нейният размер е фиксиран на 5 евро и няма значение колко големи залози поставяте.

Нашите възгледи за този бонус са, че има смисъл да му се обърне внимание, особено ако така или иначе залагате през уикенда на баскетбол, когато се играят повечето от най-големите първенства по света. Тогава няма да правите нищо допълнително за взимането му освен обичайната си игра.