Вземи 200 лева бонус от Efbet

Winbet Баскетболни залози (обхват на първенства и коефициенти)

Winbet Баскетболни залози

Влезте в Winbet

Баскетболът е вторият най-традиционен спорт в България веднага след футбола и заради това в никакъв случай не се пренебрегва от букмейкърите в България, включително и от Winbet, който има тематичен раздел за баскетболни залози. Този раздел ще бъде представен на вашето внимание в днешната статия.

Раздел “Баскетбол“ в Уинбет

Баскетболният сектор е един от най-често посещаваните от играчите на Winbet и в следствие на този факт достъпът до него е направен максимално удобен и кратък.

За начало, за залозите на тази или която и да е друга игра в този сайт, трябва да започнете пътя си с влизане в раздел “Спорт“. Оттам нататък имате две разклонения на пътя за достигане до баскетболните залози:

Навигиране през менюто в ляво

С най-лява позиция на екрана ще зърнете меню със спортове, където баскетболът е поставен на едно от първите места, заедно с категориите за Футболни залози в Winbet и Winbet Тенис залагания. Може би се досещате какво следва, но все пак:

  • 1. Натискате на “Баскетбол“.
  • 2. Натискате върху държава и първенство, за чийто мачове желаете да прегледате коефициентите.

През централната част на раздел “Спорт“

Директно от централната част на раздел “Спорт“ можете да откриете някои категории с актуални и важни баскет срещи. Така например, в “На Живо Сега“ ще срещнете баскетболните събития, които са започнали, но все още не са приключили, а от “Акценти“ ще ви станат ясни ставките за най-големите и важни сблъсъци. От “Предстоящи“ пък е мястото, от което да следите най-скоро стартиращите по програма баскетболни двубои.

Списък с първенства от баскетбола в Уинбет

Букито е вложило усилия в осигуряването на пъстроцветна баскетболна програма, която е съставена от първенства на всякакво ниво. Големи и малки първенства, вътрешни и международни надпревари, мъжки баскетбол и женски баскетбол – палитрата наистина може да ви впечатли. Някои от акцентите в програмата са.

  • НБА (в това число и лигата за развитие)
  • Евро Лига (в това число и женския вариант)
  • Шампионските лиги на Европа и Азия
  • Балтийската, Балканската и други регионални първенства
  • Еврокъп
  • Лига Европа
  • Десетки местни надпревари – от Испания, Италия и Франция до Венецуела и Филипините

Winbet баскетбол на живо

Сред най-хубавите неща за нас, играчите и баскетболните любители, са опциите за проследяване и поставяне на залози на баскетбол в реално време. Това е възможно в секцията за лайв залози, която в Winbet се казва “На Живо“. Разделът ще осигури вашата информираност, като няма да страдате и от липса на пазари. Много подробности за баскетболните пазари и допълнителни екстри за получаване на информация от двубоите в този спорт сме коментирали в статията Как да правим залози на живо в Winbet?

Обобщение

Често залагаме на баскет в Уинбет, за което има няколко основни причини. Първата е, че е много забавно заради току-що споменатия набор от информация, който имаме при залозите на живо, а много статистически показатели ни се предлагат безплатно и при пре-мач залозите (вижте Уинбет статистика). Не по-малка важност имат коефициентите и пазарите, а ние сме щастливи и от факта, че компанията подкрепя националния ни отбор в този прекрасен спорт.