Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xBet Advancebet – Залагайте без пари в сметката си!

1xBet Advancebet

Директен вход за 1xbet

Всеки може да се сети за някой случай, в който е намерил много сигурен и добър залог, но малко преди това е заложил последните пари в своята сметка на друг залог. В случай, че не искате пак да изпадате в такова положение, този материал е за вас. Той представя една опция в букмейкърската кантора 1xBet, която се нарича Advancebet и която позволява да залагате с печалби, които все още не са спечелени.

Същност на Advancebet

Advancebet опцията е уникална сама по себе си за целия бетинг маркет. По същество, тя ви дава шанса да заложите с пари, които букмейкърската къща ви е отпуснала в нещо подобно на аванс. Разбира се, с услугата вървят определени предусловия и договорености, за да бъдат сметките чисти и ясни.

Парите, с които ще направите залозите си, идват от потенциалната печалба от вече поставените, но все още неуредени залози. Накратко, ако спечелите с неуредените си залози, печалбата или част от нея ще бъде взета за плащане на поставения чрез функцията Advancebet залог. В случай, че от неуредените залози не се събере достатъчна сума за покриване на Advancebet залога, последният се счита за неактивен.

За да стане по-ясно, ще си представим следната хипотетична ситуация: имаме 10 лв. в своя 1xBet баланс. Залагаме всичките 10 лв. на двубоя Нюрнберг – Вердер, който се играе в събота от 16:00. Залогът ни е за победа на Нюрнберг при 2.30 коефициент. След това, от 17:00 в същия ден започва двубоя между Челси и Евертън. Искаме да заложим 20 лв. за успех на Челси, но нямаме пари. Благодарение на Advancebet обаче, имаме правото да поставим залога за Челси. Ако фишът ни, където имаме победа за Нюрнберг, спечели, от него ще бъдат взети 20 лв. за залога за Челси. Ако обаче Нюрнберг не спечели, залогът за Челси се анулира независимо от неговия изход – дори и той също да е губещ, не е нужно да връщаме пари на букмейкъра.

Букмейкърът позволява да имаме два или повече advancebet залога по едно и също време, просто общата сума на advancebet залозите не трябва да превишава общата потенциална печалба от всички неуредени залози, които ще приключат в следващите 48 часа (ако имате дългосрочни залози за шампиона на първенството, например, тези залози не могат да се ползват в рамките на тази функция).

Как се прави Advancebet залог?

Добрата новина е, че advancebet залозите се поставят доста лесно. Когато имате избрана селекция, вижте дъното на електронния талон, където на един от редовете е написано “Advancebet“, като на същия ред има и бутон “Открий“.

В последствие, в дясната част на реда ще ви бъде показано дали функцията Advancebet ви е позволена към момента и с колко пари максимално можете да заложите – тоест, за колко пари са неуредените ви залози.

Обобщение

Мнението ни за тази функция е, че такава не може да се намери при нито един друг хазартен сайт и това я прави много удобна. Най-просто казано, тя представлява един безлихвен заем, който руската компания ви дава, за да поставите залозите си. След това ще върнете този заем от вече поставените си залози. Не е необходимо да затормозявате мозъка си със сложни изчисления за това колко пари могат да ви донесат поставените и неуредени залози, за да знаете съответно какъв заем можете да си позволите да вземете – всичко това се изчислява автоматично от софтуера на 1хбет.