Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Каква верификация на акаунта & доказване за самоличност трябват в Bwin?

Bwin верификация на акаунта

Регистрация в Bwin

Ако търсите популярен и в същото време добър букмейкър, рано или късно ще стигнете до Bwin. Обхватът от залози е наистина голям и се покриват различни видове маркети. Важно е обаче да знаете, че трябва да докажете своята самоличност, за да верифицирате профила си в австрийския букмейкър. Обърнете внимание, че това е различна процедура от правенето на Регистрация в Bwin – верификацията е по-скоро едно продължение на регистрацията.

Защо се изисква верификация в Bwin?

Ако клиентът иска да направи Теглене от Bwin (а той със сигурност иска), трябва първо да верифицира акаунта си с доказване на своята идентичност. По този начин компанията ще бъде сигурна, че потребителят е реален човек и няма друг профил в букмейкъра. Тя е и още едно средство за защита на профила, тъй като след нея е почти невъзможно за трето лице да поиска теглене, ако успее да влезе в профила ви.

С доказването на самоличността става ясна и възрастта на потребителя. Знаете, че в България за да залагате трябва да сте на поне 18 години.

За това доказване можете да качите снимки на три документа, на всичките от които е отбелязана вашата рождена дата и други данни, които така или иначе сте попълнили при регистрацията си (имена, адрес, страна и други). Качете в страницата за верифициране от вашия профил снимки на един от следните три лични документа и ще можете да теглите свободно от акаунта си:

  • Лична карта
  • Паспорт
  • Шофьорска книжка

Имайте предвид, че снимките трябва да не са по-големи от 5 МБ. Постарайте се и данните в документа да са лесно четими – снимките да не са размазани или прекалено тъмни.

Друго интересно в Bwin е, че преди верификацията има ограничение не само върху тегленията, но и върху максималните суми за депозит – до 200 евро са ограничени те, докато не бъде извършена проверката на идентичността ви.

Колко време отнема верификацията?

Проверката на документите се извършва лично от екипа за поддръжка на клиенти в Bwin, а от това следва, че ще е необходимо известно време преди да станат нещата готови. А те стават сравнително бързо – обикновено за няколко часа и в рамките на същия ден. Ако обаче започнете процеса късно вечерта, може би ще трябва да почакате до следващия ден.

Въпреки скоростта на екипа на букмейкъра, много играчи изпадат в ситуацията да не могат да получат парите си, когато тръгнат да правят първото теглене. Затова е препоръчително да не чакате последния момент с верифицирането, за да не ви се бавят излишно парите.

Обобщение

Напълно нормално, а и направо задължително според правилата на онлайн хазарта и хазартните закони в България, е акаунтът да бъде верифициран, за да се отключат напълно всички инструменти за управление на профила. Този процес е в полза на всички – на играчите, на букмейкърите и на хазартните регулатори. Всеки, който не е излъгал за данните си при регистрацията, ще премине лесно през верифицирането. Очаквайте обаче проверката да стане готова за поне няколко часа или ден в най-лошия случай. Ако имате някакви съмнения или въпроси, поддръжката на клиенти е винаги на линия.