Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Теглене от 1xBet – Избор от 30 разплащателни метода

1xBet Теглене

Вход в 1xbet

1xBet Bulgaria е сайт с все по-голямо и важно място на картата на букмейкърските къщи в България и няма как да бъде иначе, имайки предвид огромният избор от различни видове забавления в този сайт. Клиентите могат да залагат парите си с всякакви видове игри, но най-приятната част е не самата игра, а когато дойде моментът за изтегляне на събраните печалби. Операторът е помислил не само за наличие на много игри и залози, но и за много видове разплащателни средства и цялостно удобство на процеса по изтегляне.

Стъпки за 1xBet теглене

За да можете да извличате средства от игралната сметка в 1xBet, трябва за начало да сте свързали телефонен номер към профила си. Това става през личния профил, но за повече подробности сме подготвили статията Верифициране на 1хбет профил.

Прескачаме тази стъпка и отиваме към следващата, а именно натискането върху бутона “Личен Профил“ в най-горната лента с бутони на сайта и избирането на “Изтеглете от сметка“ след това.

В следващата страница са представени на вашето внимание всичките 30 разплащателни средства за теглене, към които можете да пренасочите завоюваните печалби.

Всеки метод има различни конкретни условия що се отнася до времето за получаване на парите и лимитите на теглената сума – неща, които ще представим в следващия абзац. Сега е важно да разберете, че след селектирането на метод за теглене трябва да попълните още малко информация, без която парите не могат да се изтеглят. Такава е, например, информацията за вашия IBAN и другите детайли на вашата банкова сметка, ако изберете опцията “Банков превод“.

Разплащателни средства за 1xBet теглене

Общият брой на разплащателните средства за теглене е 30 и голяма част от тях се припокриват с представените в статията 1xBet deposit.

Все пак, откриваме и някои разлики. Основната е, че теглене не може да се заяви към българският платежен метод за интернет транзакции ePay.bg, но в същото време са добавени опциите PayPal и SEPA банкови преводи (знайте обаче, че за SEPA превод е необходима допълнителна верификация на профила, която включва изпращане на лични документи). И по отношение на тегленето разплащателните средства се доминират от криптовалутите, които са 20 на брой.

Нещо, което не ни харесва, е, че забелязваме огромни разлики в минималните суми за теглене при различните методи.

При по-голямата част от тях тази минимална сума е 3 лв. Такива са Skrill, Neteller, Perfect Money, ecoPayz, Payeer, Sticpay и повечето криптовалути, но при някои от методите имаме доста по-внушителни изисквания.

За превод към банкова карта Visa или MasterCard, например, трябва да заявите поне 97 лв., докато при PayPal има изискване за 17 лв. минимална сума.

Що се отнася до времето, за което парите ще пристигнат в заявената от вас сметка, то е около 15 минути при повечето варианти, но за свързаните с банките опции – като банкови преводи и банкови карти – трябва да почакаме поне 1 работен ден.

Обобщение

Безспорно е улеснението, което имаме като потребители на 1xBet, когато правим теглене. 30 разплащателни средства е огромен брой. Вярно е, че повечето от тях представляват криптовалути (Виж повече в Използване на Криптовалути в 1xBet), но имаме и достатъчно други опции. Харесва ни, че няма такси и парите идват сравнително бързо, но сме раздвоени по отношение на лимитите – при някои той е много нисък (само 3 лв.), но при други (най-вече при дебитните карти) е значително по-висок от средното равнище. Едно е сигурно и важи за всички опции – със сигурност ще получите печалбите си когато направите заявка за теглене.