Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Лайв стрийминг в 1xBet – мачове на живо пряко предаване

1xBet Лайв стрийминг

Гледай на живо в 1xbet

1xBet са създали една чудесно оптимизирана услуга за залози на живо, чийто качества сме описали в 1xbet live, но има един елемент от тази услуга, който ни е толкова любим, че заслужава отделна статия. Това е елементът “пряко предаване“, който в 1хбет ни е дал много повече от същите функции на букмейкърите от цялата останала betting индустрия взети заедно. За да разберете какво имаме предвид, останете с нас до края на статията.

За кого е предвиден лайв стриймингът в 1xBet?

Още от сега ще ви успокоим, че изискванията, които ви делят до наслаждението от live streaming функцията в 1xBet, са повече от символични.

Стига да имате открита 1хбет регистрация и да сте се легитимирали с попълване на логин детайлите, имате право да гледате. С това букмейкърът се отличава значително от конкурентите, защото само тук можем да гледаме, дори и все още да не сме направили захранване на 1xBet сметка.

Другите изисквания са чисто технически – разбираемо, интернет връзката ви трябва да е с достатъчна скорост, за да поддържате стрийма. Дори и при бавен интернет той ще работи, но ще засича и това ще развали голяма част от удоволствието. Освен това, трябва да имате и Flash Player на своето устройство.

Какво можем да гледаме в 1xBet?

Достигаме до най-интересното – кои спортни събития са включени. Тук ще останете изумени като научите, че тази услуга на руския букмейкър предлага повече спортно видео съдържание от която и да е спортна телевизия по света – не само като обем, но и като качество на мачовете.

Няма телевизия, която да предава всичките пет най-големи футболни дивизии на Стария континент, но 1xBet го постига. Компанията излъчва и всички най-големи международни клубни и национални турнири, въпреки изключително скъпите правила.

Когато правите залози на живо тенис в 1хбет, видео ще има и за всеки турнир от веригите на ATP и WTA.

Как да пуснем прякото предаване?

Ако сте влезли в профила си, прякото предаване може да се пусне с един бутон от страницата на конкретния мач. Бутонът е над резултата и лесно може да се забележи заради специфичната си форма, която е станала нарицателно за “видео“.

Лайв секцията предлага и друг бутон, от който можете да виждате залозите само на мачовете с жива картина. Това е специално за играчите, които много държат да виждат на какво залагат.

Обобщение

Много играчи заявяват, че биха избрали 1xBet дори и само заради лайв стрийминг услугата. И това е напълно нормално – всеки иска да гледа мачовете на Барселона, Реал, Манчестър Юнайтед, Челси, Байерн Мюнхен, Ювентус и всички останали големи европейски отбори без да плаща нищо. Това е една от функциите, които намираме за най-полезни в букмейкърската индустрия като цяло и е страхотно, когато е толкова добре развита. Тя има своите ползи не само върху забавлението, но и върху печалбите от залаганията. Видеото е отключено за всички регистрирани клиенти и обикновено картината е с добро качество, особено при по-големите мачове.