Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Winbet изплащане – Методи за теглене на пари от сметка

Winbet изплащане – Методи за теглене на пари от сметка

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Влезте в сайта на Winbet

Когато резултатът от направените залози в един букмейкър е добър, идва сюблимният момент, в който изтегляме парите си и берем плодовете на добрите ни прогнози. Процесът по взимане на печалбите винаги е свързан с радостни емоции, но тук ще погледнем върху техническата част на нещата и ще видим как се прави това теглене, когато става въпрос за Залози в Winbet.

Лесно ли се прави Уинбет теглене?

Приберете своите печалби през страницата “Депозити“, която може да се види само от логнати членове на букмейкърската къща. Там има няколко подраздели, но няма как да се объркате в кой точно от тях трябва да влезете – това е “Изплащания“.

Страницата “Изплащания“ представлява една много кратка бланка с всичко на всичко две полета. Разбира се, чрез едното трябва да дадете заявка за сумата, която ще искате да приберете. Вероятно ви е ясно, че не е задължително да се тегли целия баланс – можете да оставите колкото си поискате пари по игралната сметка, с които да продължите да печелите и залагате.

Другото поле остава да бъде за метода на изплащането. Вие сами ще решите по кой от тези методи да бъдат преведени вашите заслужено спечелени пари:

  • По банков път, който може да се определи като подходящ, само ако нито един от долуизредените методи не ви е удобен, заради свързаните с банките такси и забавяния около транзакциите.
  • По дебитна или кредитна карта, което е най-често избирания вариант, особено от играчите, които са направили Депозит в Уинбет по този начин.
  • По EasyPay, мащабната българска верига от офиси за плащане на сметки и получаване/изпращане на пари, от които можете да получите парите си директно на ръка.
  • По epay.bg, най-голямата българска онлайн система за разплащания.
  • По Skrill, водещата международна платформа за онлайн разплащания.

Друга информация за тегленията от Winbet

Ако вече сте правили депозит в Winbet, сигурно забелязвате, че само една от опциите за депозит не може да се открие в този списък. Това е Кештерминал.

Другите опции са налични и при всички тях условията са подобни или поне много близки една до друга. При всички случаи 30 лева или 15 евро е минималната сума на тегленето. Също така, при всички тях тегленето е безплатно.

По-съществена разлика има единствено при времетраенето, което е броени секунди при EasyPay, Skrill и epay.bg, но не по-кратко от 2 работни дни при двата свързани с банките метода. Имайте предвид, че засичаме времетраенето от момента, в който транзакцията получи зелена светлина от служителите на Уинбет.

Последно, но не на последно място, идва информацията, че тегления от този букмейкър могат да правят единствено верифицирани акаунти и потребители. Компанията няма как да изпрати пари, без да е сигурна кой е реалния получател. За допълнителна сигурност е възможно да ви бъде поискана и снимка на дебитната или кредитната карта, ако изберете този метод за теглене. Научете повече за различните обстоятелства около тегленията в страницата Верифициране на сметка в Winbet.

Обобщение

Нито възможните варианти за теглене са малко, нито процедурата е бавна или затормозяваща, за да кажем, че да изтеглиш печалбите си от Winbet не е лесно. Разбира се, още няколко допълнителни метода нямаше да бъдат излишни, но е трудно да си представим, че някой български гражданин няма да намери удобна опция сред четирите предлагани от оператора. По-важното е, че да изтеглиш парите си не струва нищо и парите пристигат много бързо, особено ако си заявил да ги вземеш през Изипей или ипей.бг.