Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bwin ли е правилното място за футболни залози?

Bwin ли е правилното място за футболни залози?

Заложи на футбол в Bwin

Bwin се прочу сред футболните фенове със спонсорства на отбори с многомилионна фенска маса – жълто-черното лого на компанията е било част от екипите на отбори като Милан и Реал Мадрид (научете още за тези спонсорства в статията Информация за Bwin).

Компетенциите на букмейкъра в областта на футбола в никакъв случай не свършват до уреждането на спонсорства – букмейкърът е много добър и в залозите на този спорт.

С почти неизчерпаема програма от залози, сайтът е един от най-добрите в индустрията, но дали същото важи и за футболни залози?

Ще стигнем до най-малките подробности в това ревю, тъй като за повечето българи залозите на футболни игри са най-важната секция във всеки букмейкър.

Програма от футболни залози в Bwin

Селекцията от залози за събитията на футболните терени е много изчерпателна и достига от мачове в на практика целия свят. Лиги в програмата има от всички важни и не толкова важни държави на футболната карта – независимо от континента – и всички те могат да бъдат в раздел “Спорт“.

При по-големите европейски държави във футболно отношение – като Англия или Германия – се създават пазари до четвърта, пета, а понякога и до по-долни лиги.

При по-малки футболни държави – като България или Румъния, например – пак получаваме коефициенти задължително за елитната група, а в много от случаите и за второто или дори третото ниво.

Съответните купи на страните, както и всички международни турнири, също са добавени в пълния си блясък.

Позитивен знак е, че повечето мачове в Bwin се качват в програмата поне една седмица преди началото им, така че за феновете остава повече от достатъчно време да изберат на какво да заложат.

Предлагат се основните видове залози, които са познати на футболните фенове още от миналия век, но и много допълнителни пазари.

Най-популярните допълнителни пазари за футбол в Bwin

  • Хендикап залози (в това число и азиатски)
  • Залози за корнерите
  • Залози за засадите
  • Залози за голмайсторите

При важните лиги основните и допълнителните пазари без проблеми минават границата от 100 броя.

Разнообразието от видове залози не е ограничено само до европейските топ първенства. Дори и по-малките от Източна Европа, Америка, Африка и Азия получават редица допълнителни пазари, макар и при повечето от тях да няма вариант да си изберем голмайстор в срещата.

Към допълнителните пазари могат да се причислят и дългосрочните такива и специалните залози. Един от най-интересните специални залози е за следващия треньор в някое голямо първенство, който ще остане без работа. Ако следите ситуацията с отборите в дадено първенство и успеете да усетите кой е на най-горещия стол, това предвещава добри прогнози и залози.

Футболни залози на живо в Bwin

В основната си спортна секция Bwin предлага разширена програма за футболни мачове, която не оставя неотговорено нито едно потребителско желание, но дали това продължава да бъде така и в Bwin На Живо раздела? Нека да проверим.

Най-добре пазарите могат да бъдат разгледани като се избере категорията “Събитие“ в раздела, от което се достига до пълния набор от пазари. Преди да се появят те, в горната част се виждат детайлите за футболния мач – моментния резултат, картоните, направените смени и корнерите. За по-популярните мачове там се извеждат и броя на тъчовете, свободните удари и аутовете.

Виждали сме по повече от 30 футболни срещи по едно и също време, често с включена услуга за лайв стрийм на Bwin. Броят на мачовете не може да се каже, че е по-голям от другите букмейкъри, но и в никакъв случай не бихме казали, че изборът е малък.

Оферти за футболни залози в Bwin

Специална екстра за футболните фенове са офертите, които са създадени и предназначени само за този спорт.

Това са офертите Bwin увеличени коефициенти на футбол, където получавате готови оферти с интересни пазари, които са с буустнат коефициент. Увеличението на ставките е с поне 15%, а това е значителен бонус, тъй като обикновено имаме само 2-3% разлика между коефициентите в различните букмейкъри.

Разновидности на предложението има за сингъл и множествени залози в bwin.