Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как се залага в Palms Bet – избор на мачове и поставяне на фиш

Ръководство как се залага в Palms Bet

Посети PalmsBet

Няма спор по въпроса дали Palms Bet е добро място за игра на спорт. Никой не може да оспори, че този букмейкър предлага невероятни пазари и коефициенти. Ако искате да поставяте залози в родния български бранд, но не знаете как да го направите, това ръководство е точно за вас. То ще даде добър начален старт на вашите залози с практически обяснения за начинът на селектиране на спортни пазари и оформянето им във фиш за залози чрез интернет бетинг платформата на Палмс Бет.

Инструкции за търсене и селектиране на залози в Palms Bet

Като старт на ръководството можем да поставим успокоението, че фишът за залози на онлайн платформата може да се използва без затруднения от всеки, без значение дали и колко опит има в залаганията по интернет, на какво ниво са компютърните му познания и дали използва компютър или чудесната Мобилна версия на Palms Bet.

Само с едно натискане с мишката (или с пръст при смарт устройствата), можете да заявите желанието си да заложите на даден спортен пазар.

Най-често залозите се правят на пазари за прогнозиране на победителя, които се показват дори още преди да сте отворили страницата на даденото спортно събитие. По традиция, “1“ е знакът за триумф на домакина, с “2“ се залага за успех на гостуващия тим, а с “Х“ се правят залозите за реми.

В Палмс Бет обаче вместо знака “1“, например,ще виждате името на отбора, който е домакин. До него е поставен и кореспондиращият коефициент.

Например, ако видите бутон “Манчестър Юнайтед 3.50“, това означава, че с натискането върху него изявявате желание да заложите за победа на Манчестър Юнайтед при 3.50 коефициент.

След това, този залог “Манчестър Юнайтед 3.50“ се пренася в електронния фиш, за който ще стане въпрос по-надолу.

За да намерите мачовете, които ви интересуват, трябва да изберете страницата “Спорт“, след което по менюто ще се ориентирате какво трябва да отворите по пътя към желаното събитие.

Общото между всичкиспортни събития в сайта е, че до тях има стрелка, която представлява линк към страницата на събитието и съответно към другите опции за залози освен изкоментираната вече основна опция за краен победител в срещата.

Информация за електронния фиш на ПалмсБет

Идеята на прозореца за поставяне на залози – или, казано по-кратко, “фиш“ – не е трудно да бъде дешифрирана от обикновения клиент. Той може да залага на сингъли, системи и прави колонки през фиша.

Когато мачовете във фиша са два или повече от два, към него се прикрепя падащо меню, от което ще изберете дали искате залог “Сингъл“, залог “Колонка“ или залог “Система“.

Според вашите предпочитания и според очакванията ви за изхода от двубоите трябва да направите своя избор (например, ако сте много сигурни във всеки един от мачовете, най-добре ще бъде да заложите на “Колонка“, където печалбите са най-внушителни).

Не можем да не вметнем, че изборът от системи за залози в Palms Bet е незадоволителен и липсват някои често срещани сред другите букита варианти.

И така, когато сте избрали мача (или мачовете) и сте решили какъв тип залог ще бъде най-удачно да направите, идва време за действителното поставяне на залога.

За начало, в полето “Сума“ трябва да впишете колко пари сте готови да рискувате с прогнозите си. Под полето има няколко суми по подразбиране, върху които можете да натиснете, вместо ръчно да въвеждате сумата.

Над това поле е коефициентът за фиша, а точно до него се актуализира и потенциалната печалба спрямо числото в полето “Сума“.

Когато сте направили всички по начина, по който искате (и по който трябва), до официалния фиш ви дели натискането върху жълтия правоъгълник “Залог“, след което няма връщане назад (като изключим, разбира се, полезното действие на функцията за Cash Out Palms Bet).

Колко най-малко трябва да заложим в Palms Bet?

Най-малко с 50 стотинки можете да влезете в играта. Ако опитате залог с по-ниска сума, той няма да бъде позволен от системата.

Настройки на фиша за залози

При дигиталния Palms Bet фиш има и бутон за настройки, от който ще можете да направите персонализиран избор за вашите фишове относно:

  • Дали да се съгласявате автоматично с изменението на коефициентите за залози.
  • Дали да се отключи функцията за залози с един клик.
  • И други.

Обобщение

Обясненията тук може би ви се струват малко сложни на пръв поглед, но с няколко практически опита за използване на фиша за залози в Palms Bet ще свикнете с правенето на залози в букмейкъра и след това ще правите всичко без замисляне. Онлайн залозите и особено онлайн залозите в Палмс Бет са като карането на колело – научаването е трудно, но след това всичко се случва с лекота и без усилия.