Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Прогнози на Жаклин Михайлов в рубриката на Efbet “Право в целта“

Efbet прогнози на Жаклин Михайлов в рубриката “Право в целта“

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Ежедневни прогнози от Ефбет

Много букмейкъри помагат на играчите със статистики за мачовете, но малко са тези като Efbet, които дават наготово прогнози и то не от кой и да е, а от светило в българската спортна журналистика като Жаклин Михайлов.

Рубриката с прогнози на журналиста се нарича “Право в целта“ и в нея всекидневно се публикуват анализите на Жаклин Михайлов за мачовете от деня, в чиито залози има най-голяма стойност. Прогнозите му постигат висок процент на успеваемост, което означава, че ще можете да печелите пари без никакви собствени усилия. Разбира се, ако искате можете да ползвате раздела в Efbet Статистика и сами да правите прогнозите си.

Къде можем да видим прогнозите на Жаклин Михайлов?

Те се публикуват на URL prognozi.efbet.com, като линк към този адрес има и в основната Ефбет страница. Сайтът на рубриката “Право в целта“ предлага на своята основна страница меню с публикации, подредени по хронологичен ред така че най-новите да са най-отгоре. Тоест, прогнозите за днешния ден ще бъдат най-отгоре в менюто. И сами ще разберете това, тъй като върху снимката на всяка публикация е указана датата, за която се отнасят прогнозите, както и основният мач, който е бил обект на анализа на журналиста.

Отваряйки някоя статия с прогнози, най-отгоре ще видите информация за топ мача на деня, прогнозата за него, коефициента за тази прогноза и сигурността на прогнозата, както и обща статистика за успеваемостта му до момента. След това, отдолу в свободен текст Михайлов обоснована прогнозата си и в същото време дава и прогнози за други мачове (отново с обосновка).

Информация за Жаклин Михайлов и прогнозите, които дава

Жаклин Михайлов е на 55 години и е бил член на екипа на голяма част от водещите български спортни медии. Той е създателят на ежедневника “Меридиан Мач“ и е един от първите шефове в несъществуващата вече спортна медия “Дон Балон“. Журналистът и до днес е канен редовно в много телевизионни предавания и други медии в качеството си на един от най-добрите познавачи на футболната игра в България.

Тъй като трудно може да се намери в България човек, който разбира повече от футбол от Михайлов, следователно трудно може да се намери и човек, който да дава по-добри прогнози от него. Неговата експертиза е тясно свързана с футбола и можете да очаквате предвиждания само от този спорт, като най-често ще го виждате да прогнозира двубои от големите първенства. Все пак, когато няма мачове от тях или когато при тях просто няма интересни залози, вниманието му се насочва и към по-малките лиги, понякога излизайки и от рамките на Европа.

Практиката сочи, че най-успешните му прогнози са направени за двубоите от Испания, Англия и Германия, като при тях процентът му на успеваемост достига до над 70%.

Обобщение

По подобие на големите световни букмейкъри като Betfair, които привличат звезди като Димитър Бербатов за свои анализатори, така и Efbet са взели едно от популярните лица в българския спорт за свой типстър и анализатор – нещо, което го няма в нито един друг букмейкър в България. Жаклин Михайлов е авторитет в родните футболни среди и неговите прогнози и анализи трябва да се четат с уважение и голямо доверие. Прогнозите му могат да се четат безплатно от всички българи, като дори и не са заключени за нерегистрираните в Efbet потребители.