Приложение на Betfair

Betfair е един от най-големите оператори на спортни залози във Великобритания, като е първата борса за спортни залози в света и все още най-голямата такава. Както можете да очаквате от компания, която още от създаването си показва огромна иновативност, Betfair България отговарят напълно на модерните стандартни за залози от телефон и таблет.

Компанията е разработила приложения за iOS и Android операционните системи, а има и също така уеб апликация, в която се влиза от браузъра и която е достъпна за всякакви видове устройства без изискване за сваляне и инсталиране на приложение.

По отношение на функциите и на възможностите за залози, мобилното бетинг изживяване в Betfair е същото както това, когато залагате от компютъра си. Можете да правите залози на всеки наличен пазар, в това число всички пре-мач и на живо пазари, да правите депозити и тегления, до се възползвате от апетитните промоции на компанията за съществуващи и нови клиенти, както и да използвате всички допълващи залаганията функции като лайв стриймингът на десетки хиляди спортни събития годишно и Кеш Аут функцията за затваряне на залог.

Как да свалим приложенията?

Ако сте iPhone потребител, можете да свалите Betfair App на вашето устройство директно от App Store. За разлика от конкурентите си в лицето на Google, Apple не забраняват хазартните приложения от своя маркет.

Такива обаче няма да намерите в Google Play пазара на Android, така че единствената опция за сдобиване с апликацията на британския букмейкър е като посетите сайта от вашия мобилен браузър и натиснете бутона за изтегляне, който ще изскочи най-горе на екрана ви. Имайте предвид, че трябва да сте позволили изтеглянето на приложения от неизвестни източници, за да можете да свалите и инсталирате Betfair приложението. Това може да стане както преди процеса по свалянето, така и по време на него (с изскачащи прозорци вашето устройство ще ви пита дали позволявате подобно изтегляне).

Важно! И за двете операционни системи са разработени по две отделни приложения за двете услуги, които се предлагат от компанията на българския пазар – спортни залози и борса за залози. Така че тези от вас, които искат да се възползват и от двете услуги, ще трябва да инсталират и двете апликации.

Betfair от телефон

Букмейкър

Спортна Борса на Betfair от телефона

Борса за залози

А ако използвате Blackberry или Windows Phone, трябва да ви разочароваме, защото няма създадени приложения за тези устройства, но в същото време можем да ви успокоим, че това не означава, че няма да можете да залагате от смартфона си, ако не сте с Android или iOS. Това става възможно чрез мобилната версия на сайта, която също така може да се използва и от собствениците на Android или iOS смартфони и таблети, ако не искат да свалят апликацията.

Подробности за приложението и мобилния сайт

Приложенията за Спорт и Спортна Борса, както и мобилния браузър сайт, имат един от най-богатите на съдържание начални страници в индустрията на букмейкърите. На началната страница виждаме линкове към най-популярните спортни пазари във всеки един момент, както и връзка към най-предпочитаните от играчите залози.

Голяма част от нещата, които ви интересуват, ще ги намирате на началната страница, а останалите – из менюто на ап-а.

Сред функциите, които са налични в приложенията, са:

  • Cash Out – Betfair бе един от първите оператори на спортни залози, които дадоха възможност на играчите си да затварят поставените залози преди края на всички събития в тях с Кеш Аут функцията. Тази функция е налична за използване от мобилни устройства, както и възможността да използвате кеш аут слайдера, чрез който можете да затваряте само една част от залога си, а друга да запазите в игра.
  • Acca Edge – Другата ключова функция на Betfair – Acca Edge – чрез която можете да застраховате залога си, също е част от Betfair Mobile.
  • Специални промоции – Депозитните бонуси за нови играчи и другите оферти на компанията могат свободно да се взимат и използват от приложенията и мобилната версия.
  • Fast Bet – Вече имате възможността да правите залози по-бързо от всякога със само две натискания на екрана.
  • Залози на живо и Лайв Стрийминг
Често задавани въпроси
  • Защо виждам да се предлагат две различни приложения за Betfair? Компанията създаде две приложения, за да раздели услугите си “Спорт“ и “Спортна Борса“.
  • Има ли съществена разлика между залозите от телефон и компютър? В Betfair залозите от телефон се правят по почти същия начин, както и от компютър, с някои козметични промени за по-голямо удобство.
  • Как да свалим Betfair приложенията за Android? Използвайте линковете и бутоните от мобилната версия на оператора.
  • Как да свалим Betfair приложенията за iOS? Ще ги намерите с лекота в iTunes.