Вземи 200 лева бонус от Efbet

Фиш за залози на Bwin – Обяснение и възможности

Bwin Фиш за залози

Вземи бонус от Bwin

Да бъдеш един от трите най-големи букмейкъра в света не може да бъде случайно. Удобството и функциите на фишовете за залози със сигурност не може да бъде единствената причина за успеха на една компания за залози, но е задължителна условие, за да може въобще да се мисли за успех – независимо колко качествени са пазарите, коефициентите и всичко останало, ако клиентът има затруднения при поставянето на залози, той ще отиде при друг букмейкър. Тук ще ви споделим всичко за правенето на залози в Bwin.

Как се прави фиш в Bwin?

Благодарение на комфортното разположение на пазарите за залози, обикновено ще намирате лесно правилните селекции. Когато се решите да заложите на даден маркет от някое спортно събитие, трябва да заявите желанието си за избор на селекцията с натискане върху него.

Изборът ви ще се актуализира без забавяне във фиша за залози, намиращ се от дясно на пазарите. Фишът ще продължи да бъде там с маркираните селекции, без значение дали след това ще отворите нова страница или ще затворите като цяло сайта и ще се върнете по-късно.

Можете да добавяте колкото селекции поискате във вашия е-талон, а също толкова просто е и премахването им от него. Ако сте натиснали върху грешната селекция или просто вече не сте сигурни в прогнозата си, можете да изтриете селекцията от фиша с малкото хиксче до коефициента.

Когато решите, че фишът ви е готов, последното действие е да попълните полето за залог. По подразбиране на залог пише 5.00 лева, но можете да промените сумата с избор от опциите в падащото меню или просто като въведете собственоръчно колко пари искате да заложите.

Под “Залог“ стои ред с информация за възможната печалба от залога, а малко по-надолу следва изпъкващият зелен бутон “Заложете“. Това е най-важният бутон, защото след него няма връщане назад, макар че с новата Кеш Аут функция на Bwin е възможно да лимитирате щетите от грешките си.

Електронният талон в Bwin приключва с няколко опции за избор на начин на процедиране при промени в коефициентите. При тях решавате какво да правите, когато от избирането на селекцията до натискането на “Заложете“ има промяна в ставката. Това не е никак голяма рядкост, тъй като букмейкърските коефициенти по принцип са динамични и стават в пъти по-динамични при залозите на живо. Пред вас има три много прости опции: да приемате всички промени в ставките; да приемате само повишаващите се коефициенти или да не приемате никакви изменения в ставките, когато при всяка промяна ще трябва да потвърждавате наново залога си.

Възможности след поставяне на залога

Залози в Bwin ни дава няколко страхотни възможности, които се появяват след поставянето на залога.

Така например, има опция за запазване на селекциите във фиша. Така ако искате да използвате част от тях за нов фиш, не е нужно да ги търсите и маркирате наново.

Също така, има два варианта за получаване на информация за резултата от мачовете във фиша. Можете да изберете да получите резултат на имейл, на СМС или и на двете едновременно.

Играчът може също така да принтира своя фиш.

Видове залози в електронния фиш на Bwin

В Bwin можете да правите всякакви видове залози, които са ви интересни, като всички сметки в по-сложните комбинации и системи се пресмятат автоматично от софтуера. Най-горе във фиша са изброени предлаганите видове залози:

  • Единичен
  • Комбинация
  • Система

По принцип фишът стои по подразбиране на “Единичен“, но в момента, когато маркираните селекции станат повече от една, той се превключва на “Комбинация“. В същото време, ако искате да изпробвате някоя система като Суперхайнц, 2 от 7, Канадски фиш или Lucky 15, натиснете върху “Система“. До всеки вид система има бутон за информация, който ще ви препрати към подробно обяснение на правилата на залога.

Важното е, че и при комбинираните залози (няколко селекции в една права колонка), и при системите няма никакви ограничения за съчетаването на селекциите. Можете спокойно да избирате залози за мачове от различни спортове, например. Правила има единствено за залозите, които са свързани помежду си. Досещате се, че няма как в една права колонка да заложите едновременно за Над 3,5 гола и Над 2,5 гола в един и същ мач. По изключение можете да срещнете малък брой пазари, които не могат да се комбинират с други.