Вземи 200 лева бонус от Efbet

Уинбет регистрация – Създаване на нов акаунт

Уинбет регистрация – Създаване на нов акаунт

Регистрация в Winbet

Известната българска компания за наземни и интернет залози Winbet предлага в своята онлайн платформа задълбочен обхват от различни игри и продукти, до които може да се докосне всеки пълнолетен български гражданин, само че това не може да стане без регистрация.

Има едно условие, за да придобиете статут на член в онлайн букмейкърската къща – да попълните и изпратите преопределения за това формуляр, с което и се съгласявате с правилата за игрите и дейността на оператора. Разгледайте целия ни гайд за регистрация в Уинбет, за да не срещате никакви спънки, когато започнете създаването на своята нова сметка.

Какъв метод за създаване на сметка използва Winbet?

Методът за регистрация, който използват от Winbet, се прилага и в повечето други букмейкърски къщи. Той е съставен от попълване на бланка и последващо изпращане на линк за активиране на личната електронна поща на новия клиент.

Стъпките, които ще видите надолу в тази статия, могат да се последват само от пълнолетни граждани. Пълнолетието си трябва да удостоверите в самата бланка, а, ако въведете в нея неверни данни, акаунтът ви следва да бъде закрит. Също така, през процедурата по регистрация могат да преминат и само тези, на които това ще им бъде за първи път – ако в миналото сте правили Уинбет регистрация, трябва да използвате стария си акаунт, тъй като правилата на оператора не разрешават един човек да има два или повече акаунта.

Стъпки за попълване на регистрационна бланка в Winbet

  • 1. Ясно е, че за да попълните една бланка, първо трябва да я виждате пред вас. За да се появи пред очите ви, натиснете на “Регистрация (бутон в десния горен край на уесайта). Веднага след това ще видите бланката за регистрация и ще можете да започнете нейното попълване.
  • 2. Данните, които трябва да представите в първия от двата етапа на бланката, са свързани с вашата личност и включват първо, бащино и фамилно име, страна на гражданство, пол, ЕГН и номер за контакт. Впишете тези неща и кликнете на “Продължи“.
  • 3. Тогава ще се появят още няколко полета, които са в отношение не със самоличността ви, а с игралната сметка. За нея трябва да изберете никнейм, парола, лична е-поща и валута. Необходимо е също така и да си изберете един въпрос от сорта на “Коя е любимата Ви храна?“ и съответно да отговорите на него. Имате избор от над 10 такива въпроса, така че изберете такъв, чийто отговор да го знаят възможно най-малко хора или, в идеалния случай, само вие.
  • 4. Бутонът “Регистрация“ е този, с който ще приключите всичко свързано с бланката и можете да преминете към активирането на акаунта в букмейкърската къща.

Как се активира новата Уинбет сметка?

В частта от бланката за профил информация видяхте едно поле за лична електронна поща, на която секунди след приключването с бланката се получава писмо от оператора, чрез което се активира новата Winbet сметка. Писмото съдържа линк за активиране.

Последвайте връзката (линка) и след това се логнете спокойно с юзърнейма и паролата, които също сте избрали по регистрацията.

Какво следва оттук нататък?

Акаунтът ви е вече създаден и на ваше разположение са всичките страхотни залози и игри на компанията, но трябва да направите и депозит, за да не ги само разглеждате, а и реално да залагате на тях. В Winbet депозити сме описали всичко около тази процедура, а в Поставяне на залог в Winbet става ясно и как по-точно да правите своите залози. Не забравяйте и че има задължително изискване за личностна Верификация в Уинбет.