Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как да направим безплатна регистрация на Palms Bet акаунт?

Как да направим безплатна регистрация на Palms Bet акаунт?

Регистрация в PalmsBet

Palms Bet е най-младият оператор на българската сцена. Той навлезе ударно с впечатляваща палитра от опции и бонуси. И вие можете да опитате от тези изкушаващи възможности като създадете акаунт в сайта. Създаването на акаунт е бърз и елементарен процес, който не струва нищо – нито пари, нито сериозни усилия. В тази статия ще прегледаме с подробности какво трябва да се направи в рамките на този процес. Прочетете я и ще сте напълно готови и запознати с детайлите около регистрацията, когато тръгнете да си направите такава.

Започване на регистрацията в Palms Bet

Преди да започнете своята Palms Bet регистрация, добра идея е предварително прочетете страницата с Правила и Условия на компанията. В тях няма никакви сериозни разлики спрямо Правилата и Условията на другите букмейкъри, но въпреки това трябва да сте наясно с тях, защото престъпването им води до различни наказания, в това число и прекъсване на достъпа до услугите на букмейкъра.

Създаването на акаунта си можете да започнете през бутона “Регистрация“ горе вдясно на екраните ви. По този начин се отваря бланка с поредица от полета за профилни и лични данни.

Попълването й е обичайна и добре позната процедура за опитните залагащи, защото същите данни се вписват при регистрацията и в другите онлайн букмейкърски къщи. Не бива да се притеснявате за неприкосновеността на личната си информация, тъй като те се защитават от хазартната комисия и комисията за защита на личните данни. Palms Bet е регистриран оператор и спазва всички законови норми за протекцията на чувствителната информация на своите клиенти.

Попълване на профил данни

Първата част на бланката ви представя полета, в които трябва да напишете основните данни за профила. Това са потребителски псевдоним, е-поща и парола. За потребителския псевдоним нямате никакви ограничения, освен името да не е заето от друг клиент, но за паролата си трябва да се съобразите с изискванията за нейната сигурност, а именно тя да е съставена от поне 6 символа. При полето за е-поща е ясно, че трябва да предоставите свой реален имейл адрес, за да не изпуснете някое важно съобщение от компанията.

Попълване на лична информация

Част номер 2 на бланката е от ключово значение, тъй като от нея става ясна вашата идентичност, свързана към създавания Palms Bet профил. Предоставете необходимите данни – име, фамилия, държава и ЕГН / ЛНЧ – по начина, по който са вписани в личната ви карта. Когато верифицирате профила си, ще бъде проверено дали данните съвпадат, така че коректността на написаните тук данни е от голямо значение.

Попълване на друга информация

Регистрацията завършва с още няколко реда, чието значение не е толкова голямо.

След личната информация ще видите, че трябва да изберете от падащото меню отговор на въпроса как сте разбрали за букмейкърската къща. За вас няма значение какъв отговор ще дадете – той се събира от компанията за статистика и подобряване на нейните рекламни кампании.

След това има поле, в което можете да напишете потребителското име на човека, който ви е препоръчал букмейкъра, ако има такъв. Това е свързано с Бонус Препоръчай Приятел. Ако сам сте стигнали до Palms Bet, оставете полето празно. Там ще видите и отметка, от която можете по желание да отбележите, че искате да получавате новини от букмейкърската къща. Ако не желаете, няма проблем да оставите отметката празна, но е във ваш плюс да сте запознати навреме с най-новите промоции и промените в дейността на букмейкърската къща.

Накрая, трябва да сложите няколко отметки и да натиснете “Регистрация“.

Активиране на Palms Bet регистрация

Докато букитата обикновено искат собственоръчно да потвърдите акаунта си – било то чрез имейл или чрез изпращане на код по СМС – в този български букмейкър такова изискване няма. Вие ще получите имейл след регистрацията си, но той не съдържа линк за активация, а просто поздравления за успешното създаване на акаунт и приветствие за добре дошли.

Веднага след преминаването през бланката вече ще се намирате в профила си и ще можете да изберете бонус, депозирате пари и така нататък.

Създаване на акаунт през Palms Bet Мобилна версия

Регистрацията през Palms Bet Мобилна версия е без никакви различия що се отнася до предоставяната информация и етапите, през които трябва да преминете. Отново в началната страница на сайта има бутон (само бутон, без текст “Регистрация“), през който да отворите бланката и след това отново трябва да се попълнят и натиснат същите неща, за които стана въпрос нагоре в статията.

Верификация на сметката

Всеки един потребител трябва в даден момент да направи Верификация на Palms Bet сметка. Прочетете статията, за да разберете как става това. Можете спокойно да правите залози веднага верификацията и след своя първи Palms Bet депозит.