Вземи 200 лева бонус от Efbet

Efbet Теглене – Ръководство, разплащателни методи и лимити

Efbet Теглене

Направи теглене от Ефбет

Тегленето на завоюваните печалби е един от най-щастливите моменти за залагащите на спорт и казино игри, като в хазартните сайтове се дава възможност тегленето да се извърши чрез различни разплащателни опции. У нас, един от сайтовете с най-добрите коефициенти и съответно най-голям шанс за спечелване на добри пари е Efbet, който също се старае да направи транзакциите удобни за всичките си играчи, предлагайки им разнообразни разплащателни методи. Днес ще представим на вашето внимание поредицата от етапи, необходими за изтегляне на печалбите в този букмейкър, както и ще ви дадем инфо за платформите, към които можете да изпратите парите си.

Варианти за изтегляне и лимити в Efbet

Информацията в сайта на оператора относно различните варианти за теглене е малко неясна, заради това ние ще я синтезираме в следващите редове:

  • Теглене с банков превод – Предпочитан вариант от по-консервативните играчи, банковият превод гарантира сигурни, но не толкова бързи транзакции – можете да очаквате парите си след минимум два работни дни. Тоест, ако направите заявка в събота, ще получите превода си най-рано във вторник. Друг недостатък на този вариант е доста внушителната минимална сума, която трябва да заявите – 250 лв. Когато искате да направите теглене за по-малка сума, ще трябва да използвате един от останалите методи, при всичките от които долната граница е 30 лв.
  • Дебитна/Кредитна карта – Този вариант е най-често избираният от потребителите заради бързината и удобството, което получават. Вместо да чакате няколко дни, парите си ще получите за минути.
  • Онлайн платформи за разплащане (Skrill, epay bg и други) – При тези модерни форми на разплащане транзакциите се осъществяват буквално за секунди и липсват каквито и да било такси.
  • EasyPay – Вече на всеки ъгъл има офиси на EasyPay и, ако искате да получите парите си на ръка, можете да заявите теглене по този начин.

Efbet Теглене – Как се прави?

Стъпка номер едно е естествено да притежавате акаунт и в него да има достатъчно пари, за да може да се заяви теглене. Както разбрахте, при почти всеки метод тази минимална сума е 30 лв.

Заявките за изтегляне на пари се правят от раздел “Тегления“. За да достигнете до него, първо трябва да натиснете на своето потребителско име (както се досещате, трябва да сте се вписали в сметката си), след което ще видите раздел “Депозити и Тегления“.

Страницата за теглене се управлява лесно – играчът трябва да напише сумата на тегленето, която не трябва да бъде по-малка от текущия баланс по сметката му, и да натисне върху разплащателния метод, който желае да използва.

Знайте, че преди да заявите теглене трябва сте извършили успешна верификация на акаунта си. Това е процедура, която е задължителна за всеки един играч, когато той прави първото си теглене от Efbet. За да свършите тази работа, необходимо е да се свържете със служител на букмейкъра и да предоставите личен документ, който да доказва самоличността ви. След това, служителят ще сравни данните, въведени от вас при регистрацията, с данните от личния документ и, ако всичко съвпада, ще даде ход на заявката за теглене. Прочетете Стъпки за верифициране на Efbet регистрация и ще научите повече за този процес.