Вземи 200 лева бонус от Efbet

Пълен справочник за залаганията на тенис мачове в Bwin

Bwin залагания на тенис мачове

Заложи на спорт в Bwin
 
Мачовете в тениса са сред най-харесваните източници на успешни залози сред играчите. Това е единственият от големите спортове, в които участват само двама спортисти, а това прави анализирането много по-лесно. Затова и всички играчи се интересуват къде могат да намерят висококачествени предложения за тенис залози и едно от нашите предложения е за букмейкърската къща Bwin.

Палитра от тенис мачове в програмата на Bwin

Най-добра представа за изборът от тенис срещи в букмейкъра ще придобиете като разгледате страницата за спортни залози, която е базовата страница в сайта.

В нея трябва да откриете спортно меню, което се намира най-вляво на страницата. Когато намерите менюто, ще видите тениса на второ място в него като най-важен спорт след футбола (вижте статията Футбол в Bwin).

Натиснете на “Тенис“ и менюто ще се разшири с видове турнири, а на средата на страница ще се появят най-интересните тенис събития на живо и най-интересните незапочнали срещи от света.

В менюто турнирите са подредени на първо място по техния ранг. Феновете добре знаят, че има четири водещи турнира през годината, които се наричат накратко “Голям шлем“, на второ място следват ATP и WTA сериите (те имат разновидности 1000, 500 и 250 според размера на наградния фонд в стотици хиляди долари), а след това идват и по-нискоразрядни турнири от Challenger и ITF.

Пазари за тенис залози в Bwin

Когато става въпрос за пазарите в тениса, трябва да се започне с това, че те зависят от ранга на събитието. За Големия шлем имаме най-много пазари, а за ITF най-малко.

Все пак разликите не са толкова осезаеми, колкото са между най-големите и най-малките футболни мачове, защото има универсални пазари, което се предлагат за почти всички мачове.

В този списък попадат маркетите за победител, броя на сетовете или геймовете и играч, при който ще отиде първия сет.

Тези пазари са само първата линия на тенис залозите. Има и други видове, като те са най-често от типа Под/Над, Точен резултат и Победител в точка, гейм или сет.

Предложения за тенис залози в реално време

Интересно е да се обърне внимание на тениса в “На Живо“ раздела в сайта, тъй като там има страшно много срещи, чийто брой в някои дни се изравнява с броя на пре-мач събитията – тоест, всички мачове от програмата на “Спорт“ са включени и в програмата на “На живо“ след започването им.

Bwin видео на живо услугата за сега не включва мачовете от Големия шлем, но за сметка се предлагат много от следващите по сила турнири – ATP и WTA сериите.

Залагайки на тенис на живо, ще виждате статистика поне за процента на спечелените точки на собствен сервис, броя на асовете, пробивите и двойните грешки. Това са статистиките за най-малките срещи от ITF, а за по-силните двубои има и допълнителни полезни данни. Между другото, много информация за тенисистите, тяхната форма и преките им мачове има и в раздела Статистики на Bwin, но той се предлага само преди началото на срещите.

Хубавото на тенис залаганията в реално време е, че можете да залагате на практика за всяка точка в мача. Едва ли има по-динамичен залог в спортните залози, тъй като тук разбирате съдбата на залога си буквално след секунди.

Обобщение

Залаганията на този прекрасен спорт са достатъчно обширни, включвайки допълнителни услуги извън самите залози. Преди всеки мач можете да разгледате статистиките и да видите представянето на тенисистите в последните турнири, в които са се пускали. Когато двубоят започне, често ще можете да гледате пряко предаване и да видите с очите си дали на тенисиста му е ден. Нещата изглеждат добре и при пазарите за залози, особено когато става въпрос за играта в раздел “На Живо“.