Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Начален Бонус в Efbet – Нужен ли ни е бонус код и колко пари ще получим?

Efbet – Нужен ли ни е бонус код и колко пари ще получим при първия си депозит?

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Вземи 210 лв. бонус от Ефбет

Бонусът за нови клиенти е промоцията, която искате да получите, когато се регистрирате в един букмейкър. Защо? Защото бонусите на букмейкърските кантори са най-изгодни тогава, когато са насочени към привличането на нови играчи. Разбира се, букитата предлагат и оферти за своите съществуващи към момента потребители, но те рядко са толкова щедри, колкото промоциите за първи депозит.

У нас, една от най-високо оценяваните промоции за първи депозит е тази на родния сайт за залози Efbet. В тази статия ние ще направим анализ на основните детайли и тънкости около получаването и уползотворяването на този Efbet Начален бонус.

Нужен ли ни е Efbet бонус код?

Не, не ви трябва бонус код за промоциите в този букмейкър. Въпреки че ще видите поле за промоционален код в бланката за регистрация в Ефбет, и без да въвеждате каквото и да било в това поле ще получите целия бонус, за който ще стане въпрос в оставащите редове до края на статията.

Колко пари е бонусът на Ефбет?

200 лв. бонус за първи депозит е това, което може да ви предложи тази букмейкърска къща.

Разбира се, 200 лв. е най-голямата сума, която можете да вземете. С оглед на това, че компанията ви подарява като бонус 25% от депозираните пари и с оглед на минималния депозит в сайта в размер на 10 лв., най-ниският възможен размер на бонуса е 2,50 лв.

Точно колко ще получите между 2,50 лв. и 200 лв. зависи от това каква сума ще внесете като първи депозит в Efbet сметката си. Имайки предвид базата от 25%, при депозит от 40 лв. ще имате право на 10 лв. бонус, при депозит от 60 лв. бонусът ви ще е 15 лв. и т.н. – просто делите сумата на депозита на 4 и ще получите като резултат сумата на бонуса.

По-специфично е положението за депозитите в размер на над 800 лв. Тъй като горната граница на офертата е фиксирана на 200 лв., всички депозирали над 800 лв. получават тази сума, а не 25% от депозита си.

Превъртане на Efbet Депозитен Бонус

Да приемем, че вече сте получили бонуса си. Следващата ви задача е да изпълните така нареченото превъртане, при което букмейкърът изисква да заложите определена сума пари (на един път или чрез поредица от залози).

За успешно изпълнено превъртане на своя начален бонус Efbet приема тогава, когато сте заложили общо сума, равна на вашия депозит умножен по 3 + вашия бонус умножен по 3.

Предлагаме ви и един пример за онагледяване на превъртането:

  • Депозит – 70 лв.
  • Бонус – 17,50 лв.
  • Изискуемо превъртане – 70 х 3 + 17,50 х 3 = 210 + 52,50 = 262,5 лв.

Обобщение

Нашето мнение е, че предлаганият от Ефбет бонус за първи депозит е един от добрите в България, но, заради това, че е само 25% от внесената сума, трябва да направите сравнително голям депозит, за да се възползвате от максималния му капацитет. С изключение на това, условията са му кристално ясни и прозрачни, което прави получаването и превъртането му детска игра както от компютър, така и от Efbet App.