Вземи 200 лева бонус от Efbet

Можем ли да очакваме проблеми с 1xBet лимитиране на сметка?

1xBet лимитиране на сметка

Влез в 1xbet

1xBet е относително млад букмейкър, който през последните 5 години стана важна част от пазара на хазартните игри в Европа, а също така и в Америка, Африка и Азия. Освен да си изкарате страхотни моменти на забавление с продуктите на платформата, компанията дава всички предпоставки за спечелване на значителни печалби при добро менажиране на залозите. Възможно ли е обаче операторът да рестриктира вашия акаунт, ако започнете да печелите много добри пари? На този въпрос ще дадем отговор сега, като също така ще ви дадем и съвети как да избегнете лимитите.

Видове лимити, които 1xBet може да наложи

За всички букмейкърски къщи могат да се срещнат положителни и отрицателни мнения в интернет форумите и в следствие на това лесно могат да се открият и оплаквания от този руски букмейкър за наложен лимит върху профила. Нашите дългогодишни взаимоотношения като играчи с букмейкърската къща не са ни изправили пред подобен проблем, но все пак сме длъжни да ви представим и мненията на други играчи, които твърдят, че са били лимитирани от 1xBet.

Снижаване на лимита върху залозите

По принцип, 1xBet има доста свободно отношение както към минималните, така и към максималните залози, но много потребители се оплакват, че техният лимит за максимален залог е бил снижен, за да не могат да печелят много големи суми. Този тип оплаквания са едни от най-реалистичните и смятаме, че е наистина възможно да се стигне до лимитиране от такъв вид.

Блокиране на акаунта

Из форумите могат да се срещнат единични теми на потребители, които се оплакват от това, че сметките им са били блокирани, а печалбите – неплатени. Макар и трудно, в крайна сметка обаче повечето от тези потребители са се оправили с букмейкърската къща и самите автори на темите споделят, че след надлежна Верификация на 1xBet профила, който те притежават, сметките им са били отключени. Този тип лимит също се налага в действителност, но само в случаите, когато компанията има съмнения за коректността на потребителя и за неговата реална самоличност – например, ако има основания да се смята, че клиентът има 2 или повече акаунти в същия букмейкър или нарушава неговите правила.

Сваляне на коефициентите

Срещнахме и няколко мнения на потребители, които смятат, че компанията е започнала да им предлага по-ниски коефициенти след спечелването на крупни суми, но тези оплаквания са нереалистични и обикновено става ясно, че оплакването е просто едно недооглеждане на потребителя – правил е сравнение между различни пазари или по различни време. Такъв тип лимит по-скоро не се случва в действителност.

Какви мерки можем да вземем, за да се предпазим от лимити?

За да можете успешно да се предпазите от лимити, трябва да ви стане ясно какви са причините зад евентуално такова действие от страна на букито. Трябва и да разберете, че е разбираемо за всяка една компания от всеки един сектор да брани своите интереси. Не забравяйте, че когато правите своята 1xBet регистрация, вие давате съгласието си да се съобразявате и следвате правилника на букмейкърската къща. Ето няколко препоръки, които ще са ви полезни да избегнете неприятностите с евентуални лимити:

  • 1. Не забравяйте да прочетете както правилника на 1xBet, така и правилата на всеки отделен бонус, в който участвате.
  • 2. Попълнете профила си и не го оставяйте празен, ако сте избрали метода за регистрация с едно кликване.
  • 3. Не си позволявайте мултиакаунтинга – само един профил е позволено да имате, като дори и от един IP адрес не може да се регистрира повече от един потребител.
  • 4. Не теглене наведнъж много големи суми, за да останете извън радара на служителите.
  • 5. Не правете често залози с огромен размер, дори и при ниски коефициенти, защото размерът на залозите също се отчита от системата на руския оператор.

Обобщение

Пак искаме да натъртим, че в личния ни опит с този букмейкър не сме били изправяни пред ситуация, в която наш акаунт е получил временна или постоянна възбрана за каквото и да е. Представихме ви обаче дискомфортните ситуации, в които други хора твърдят, че са изпадали. Дали техните истории са реални или са написани от служители на конкуренти букмейкъри няма значение, защото трябва да сте подготвени за всякакви ситуации. Дадохме ви насоки за избягване на опасността от лимитиране и сме сигурни, че спазвайки правилника на 1xBet ще стоите далеч от всякакви такива истории и ще радвате на воля на чудесните ставки и предложения на оператора.