Вземи 200 лева бонус от Efbet

Какво трябва да знаем за депозитите в Bwin?

Bwin депозити

Посети сайта Bwin.com

Милиони играчи поставят залози всеки ден в Bwin и съответно често се правят транзакции към сметките в сайта и от тях към външни сметки на клиентите. Имаме и ревю на тегленията от сайта (вижте статията Bwin тегления), но тук ще адресираме депозитите в австрийската букмейкърска къща.

Как се прави депозитът в Bwin?

Ако искате сайт за залози с лесни депозити – Bwin може да бъде вашият сайт. Все пак за да няма никакви недоразумения ние ще ви обясним положението с този процес.

Стартовата точка е да се логнете в профила, след което лесно ще видите банера с текст “Депозити“ между бутона за изход и този за “Моята сметка“.

Има и още един начин – да заредите упоменатата страница “Моята сметка“ и да намерите от лявото меню “Плащания“.

След това ще селектирате едно от платежните средства и ще изберете размер на депозита и валута, а при последващите ви депозити по подразбиране ще се предлага първоначалният ви избор. Това обаче не означава, че няма да имате право да изберете и друга опция – предлагането на първоначалния избор се прави просто за удобство.

Платежни средства за Bwin депозит

Точно 8 са опциите за разплащане, като някои от тях са свързани помежду си.

Такива са, например, опциите Skrill и Skrill 1 Tap, както и трите вида предлагани карти – Виза, Маестро и Мастъркард.

Останалите варианти са Neteller, Бърз банков трансфер и Paysafecard.

Общото между всички платежни средства е долната граница на депозитите – те не могат да бъдат за по-малко от 20 лв.

Има разлики обаче при горната граница и при таксите. При банковите карти, Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap тя е 17 500 лева, при Paysafecard е 1 000 лева, а с банков трансфер можете да внесете до един милион. От статията ни за Верифициране на Bwin акаунт обаче стана ясно, че всички играчи са с лимитирани депозити до 200 евро или малко под 400 лева, докато не направят успешна верификация.

Букмейкърът се старае да няма такси върху депозитите, но за сега това не важи за Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap, при които ще платите такса в размер на малко по-малко от 5%.

Системата на букмейкъра не ви задължава да депозирате в лева – можете да внасяте още с USD, GBR и EUR.

Обобщение

Това са опциите и сами можете да прецените дали ви устройват. Дори и да нямате сметки в системите за онлайн парични преводи, то най-вероятно имате някаква дебитна или кредитна карта, с която също можете най-спокойно да направите превода си. Като краен вариант винаги остава и банковият трансфер. Операторът е вложил усилия за разработването на удобна платформа за разплащане, така че да правите преводи за сравнително малко време и в сигурна атмосфера. Лимитът на минималния депозит е сравнително висок, но така или иначе е добре да заредите малко повече пари в сметката си, за да можете да се справите, ако в началото ви сполети някоя лоша серия.