Вземи 200 лева бонус от Efbet

Спечелете 500 000 лв. с Джакпот Супер 15 на PalmsBet!

500 000 лв. с Джакпот Супер 15 на PalmsBet

Посети сайта на PalmsBet

Една от най-големите печалби, които можете да вземете от спортни залози, е постижима през джакпот играта Супер 15 на Palms Bet спорт. Две неща са ви необходими, за да участвате в играта – Палмсбет регистрация и най-малко 1 лв. по игралната ви банка в сайта.

След това, за да спечелите голямата награда, трябва да имате и не малко късмет и футболни познания, защото трябва да предвидите какво ще се случи в 15 срещи от футболния свят.

Тези двубои се селектират предварително от бетинг компанията и се поставят в съответната секция в сайта. Ако искате да ги видите, просто трябва да натиснете на “Джакпот“ в централната конзола на уебсайта.

Там се показват двубоите, правят се прогнозите и се показва още много информация за играта. Най-важната информация ще синтезираме в тази кратка обучителна статия.

Награди в Palms Bet Джакпот Супер 15

Включилите се в играта с прогнози се състезават за голямата парична награда в размер на половин милион лева. Ясно е по подразбиране, че тя може да се спечели само при познаване на всички срещи. Но, за радост на клиентите, с това не се изчерпва списъка с всички награди, защото:

  • При 14 от 15 познати мача печелите 10 000 лв.
  • При 13 от 15 познати мача печелите 2 000 лв.

Както виждате, дори и при 1-2 грешки в предвижданията си ще вземете една съвсем прилична сума. Истината е, че е малка вероятността да се познаят 15 от 15 мача, така че е страхотно, че имаме такива внушителни поощрителни награди при 13 или 14 уцелени срещи.

Стъпки за участие в джакпот играта

  • 1. Влезте в секцията “Джакпот“, разгледайте листа с футболни срещи и решете каква прогноза ще дадете за тях – 1, Х или 2. Ако не ви се занимава с правенето на прогнози, има бутон “Случаен избор“. Имате право да поставите и по повече от една прогноза за среща – например, двоен шанс 1Х – но това вдига цената на залога.
  • 2. Натиснете бутона “Заложи“, след като прегледате дали сте попълнили прогнозите си по начина, по който искате. Под списъка ще видите колко са избраните от вас комбинации и в съответствие с това колко ще струва залога. Ако сте избрали само по един знак на мач, цената ще бъде 1 лв.
  • 3. Изчакайте края на мачовете, за да разберете дали печелите! Срещите са от футболната програма през уикенда и включват двубои от разнообразни първенства.

Обобщение

Големите майстори на правите колонки обичат този тип джакпот игри, но, дори и да не сте от тях, цената да пробвате късмета си за награда от половин милион лева е минимална – само 1 лв. Доста трудно е да се състави акумулаторен фиш с коефициент 500 000.00, докато тази игра на Палмс Бет представлява точно това с едно голямо предимство – ако направите такъв акумулаторен фиш, при 1 или повече грешки няма да спечелите нищо, докато при джакпот играта ще вземете 2 или 10 хиляди лева при 1 или 2 непознати срещи. Ако обичате, футбола, но предпочитате обикновените залози, вижте статията ни за PalmsBet футболни залози.