Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Winbet Live – Пълен преглед на платформата за залози на живо

Winbet Live – Пълен преглед на платформата за залози на живо

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Посетете Winbet

Един модерен букмейкър не може да си позволи да ощети играчите си до толкова, че да не могат да залагат на мачове на живо, а топ операторите като Winbet се опитват да превърнат live пазарите в по-предпочитания вид залози от играчите спрямо пре-мач пазарите. Българското онлайн буки има цяла секция за залози на живо, в които се проследяват срещи от двуцифрен брой спортове. Залозите на живо ви позволяват никога да не скучаете и заради това е във ваш интерес да сте добре запознати с тях.

Залози на живо в Winbet – от къде и как?

Специалната live платформа се намира в централното меню на букмейкърската къща, където са още и линковете, препращащи към другите основни гейминг раздели в сайта.

След скорошните промени по сайта, вече имаме нова начална страница, в която са представени всички играещи се в момента мачове с не малко подробности. Когато отворите някой конкретен мач, тогава вече се появява традиционната за залози на живо страница, в която имаме средна конзола с коефициенти за срещата, а от двете страни на тази конзола са краткият обзор на данните от другите лайв мачове в момента и проследяването на живо със статистики и виртуални графики на маркираната среща.

Поставянето на залози е улеснено и от търсачката, която особено спомага дейността, когато имаме много мачове по едно и също време – 20-30 или повече, колкото обикновено са във вечерните часове.

За всички спортове ли има залози на живо?

Winbet online предлага залози на не по-малко от 10-15 спорта на живо. Броят на видовете спорт за пре-мач игра са малко повече в интерес на истината, така че не можем да отговорим потвърдително, че сайтът предлага залози на живо за абсолютно всеки един вид спорт. Липсващите обаче са най-непопулярните видове, докато за обичаните от българите игри като футбол, волейбол, баскетбол, тенис, хандбал, бокс, снукър и т.н. можем в пълна степен да се радваме на изживяването от живите залози.

Пазари и статистики за спортните събития на живо в Winbet

Не можем да направим обобщение за всичките пазари и статистики, които се предлагат за мачовете на живо, тъй като те варират значително спрямо вида спорт, затова ще погледнем към баскетбола, един много почитан в България спорт, а вие можете да екстраполирате видяното към другите си любими игри.

Започваме с пазарите за live Баскетболни залози в Winbet, които се делят на основни, 1во полувреме, 2ро полувреме, четвърти и други. За всяка четвърт и за всяко полувреме можете да търсите победителя, броя на точките, победителя или броя на точките с хендикап линия, четно и нечетно число на сбора на точките и други. В категорията “Основни“ пък са пазарите за двубоя в неговата цялост, които включват окончателния победител, точки за отбор, влизане в продължения, състезание до 20/30/40 и т..н. точки и редица други още по-любопитни, когато става въпрос за висококвалитетни двубои като тези в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Статистиките са повече от обстойни и включват:

 • Отбелязани свободни хвърляния
 • Реализирани стрелби за две точки
 • Реализирани тройки
 • Успешни Опити
 • Макс. Точки Поред
 • Общ брой Нарушения
 • Борби
 • Най-голямата преднина
 • Смяна на лидерството
 • Време като водач
 • Таймаути
 • Владение на топката

Имаме на линия дори и виртуално поле, от което можем да следим в конкретния момент какво става на игрището, което прави данните за мачовете на живо в Уинбет наистина невероятни. Подобно огромно разнообразие имаме и в Winbet тенис залозите и футболните мачове.

Обобщение

Колкото и да сте скептични и недоверчиви, бързо ще разберете, че залаганията на живо в Уинбет са на неопровержимо високо ниво и дават всички предпоставки за печалби. Разбира се, печалбите не са гарантирани – никой никъде не обещава сигурни печалби и винаги има риск да загубите пари от залозите си, но важното е, че тук ни се дава средата, която е необходима за високи резултати. Високите коефициенти и многобройните статистики ни карат да се чувстваме комфортно, докато залагаме в този сайт.