Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как и на какво можем да правим залози на живо в Palms Bet?

Залози на живо в Palms Bet

PalmsBet залози на живо

Всичко на този свят търпи динамично развитие, особено в технологично отношение, което доведе до редица драстични подобрения в много сектори, включително и в сектора на интернет хазарта. Новите технологии доведоха до много нови функции, елементи и иновации в спортните залози. Така, например, днес можем да гледаме анимации с перфектно качество на спортни събития и да залагаме на тях в страници като Palms Bet Виртуални.

Тук обаче ще си поговорим за една малко по-стара иновация, която отново се предлага в същия букмейкър. Става въпрос за залозите на живо, които съществуват от около 20 години, но технологичният ръст в последните години ги направи много по-атрактивни за играчите. До каква степен обаче новите технологии повлияха на залозите на живо в Палмс Бет?

Как се правят залози на живо в Палмс Бет?

Сайтът разделя залаганията в реално време от тези преди изиграването на срещите. Разделянето се осъществява в поставянето на двата вида в отделни раздели, иначе принципът на залозите е еднакъв. Мачовете в реално време можете да проследите като натиснете върху втората опция от ляво на дясно в централното меню – “На Живо“.

Тогава пред очите ви ще се зареди една доста по-различна платформа от останалите в сайта, която е пригодена специално за бързите промени при залозите на живо. Ще видите многото мачове в програмата за залози от лявата страна на сайта, а от средата на екрана ще получите информацията за събитието, което сте избрали да разгледате по-подробно. Дясната лента е запазена за фиша за залози, без който няма как да печелите от залозите.

Залозите се поставят по нормалния път, за който сме ви разказали в Как се прави залог в Палмс Бет. Вашата единствена работа е да натиснете върху един залог и да отбележите колко пари сте склонни да рискувате на него, преди официално да заложите с бутона “Залог“.

Какви залози на живо предлага Палмс Бет?

Букмейкърът със седалище в София ви позволява да се докоснете до най-доброто от спортния свят. Той ви среща с елита на най-големите спортове, предлагайки ви точни до секундата данни за текущия резултат, статистиката от двубоя и измененията в коефициентите. Всички тези данни са подредени в централната конзола, след като селектирате някой мач от менюто от ляво.

Най-голямо парче от пая на залозите на живо взимат футболните мачове, за които се залага най-много. Огромен процент от срещите, за които има залози преди мачовете, имат свои алтернативни залози на живо.

Сред останалите спортове с повишено внимание за залози на живо в букмейкъра са тенис, хокей, волейбол и баскетбол. Уточняваме, че това не са единствените спортове в раздела, но са спортовете, които предлагат наистина внушителна пъстрота на събитията. Другите мачове влизат по-рядко в полезрението на Палмс Бет. Все пак сме виждали и мачове американски футбол, електронни спортове, бадминтон и други.

Ако се интересувате от видовете залози, добре известните традиционни пре-мач залози се предлагат и тук, но към тях са добавени няколко ексклузивни предложения специално за in-play betting-a.

Така например, залагащите на Тенис в palms Bet могат да прогнозират кой ще вземе всеки следващ гейм или дори всяка следваща точка. По същия начин и във волейбола се предлага залог за всяка следваща точка и залози конкретно за следващия гейм. Разбира се, в същото време част от пре-мач пазарите отсъстват, когато мачът започне.

Данни за мачовете в Palms Bet залози на живо

Операторът оставя за свободно ползване разни данни за мачовете на живо, които само могат да са полезни за вашите залози. Сами се досещате, че се показва резултата и минутата на двубоя (в спортовете, където се играе на минути), но в същото време имаме и още малко статистически показатели като корнери, дузпи и картони, които също ще ви помогнат да извлечете най-доброто от предлаганите пазари.

Ясно е, че тези показатели са за футбол. За съжаление, за повечето мачове от други спортове разбира само минутата и резултата.

Определено Palms Bet може да се развие в посока на предлагане на повече данни. Дори и за футбола има много други статистически показатели, които биха ни били ценни – като владението на топката или броя на атаките за двата отбора. На по-следващ етап компанията може да помисли и за една от най-големите иновации на световния пазар на залозите на живо – пряко предаване.

Предлага ли Palms Bet бонуси специално за live залаганията?

Въпреки че липсва конкретно предложение за залагания на живо, всички Palms Bet Бонуси за Спорт могат да се използват и в този раздел.

Обобщение

В Palms Bet имаме практична страница за залози на живо с много възможности за управление, където се поставят и актуализират в реално време време всички пазари и играещи се в момента мачове. Буквално хиляди са тези мачове само в рамките на един месец. Букмейкърът ни позволява колкото си искаме да затваряме вече направени залози на един мач чрез Кеш Аут Палмс Бет функцията и след това да правим нови залози. Когато той добави повече данни към двубоите, а защо не и пряко предаване, ще можем да определим услугата като такава от наистина световна величина.