Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xBet методи за депозиране на пари и минимален депозит

1xBet Депозит

Линк за вход в 1xБет

Ако изборът от варианти, с които да направите депозит, е важен за вас, работещият в България руски сайт 1xBet ще ви направи щастливи с рекорден брой начини да допълвате сметката си за поставяне на залози, така че няма да ви бъде никак трудно да се сдобиете със средства, с които да поставяте залози на огромната палитра от хазартни продукти, включително 1xBet Бинго и 1xBet Лотарии. Говорили сме за всички тези хазартни продукти, но днес ще обърнем внимание на това как да се сдобиете с пари в сметката си, за да можете да поставяте реални залози на тези продукти.

Страница за депозиране на пари в 1xBet

 • 1. Страницата за депозит не се показва на всички посетители в сайта – трябва да сте влезли в профила си.
 • 2. Отворете профила си, за да се появи падащото меню и опцията “Захранете Сметка“ или директно изберете бутона “Депозит“.
 • 3. Изберете най-удобния от тези десетки методи за депозит, които виждате.
 • 4. Конкретни и различни данни ще ви бъдат поискани за всеки различен депозитен метод. Така например, ако изберете epay.bg, ще трябва да напишете имейл адреса и паролата си за сметката в българската онлайн разплащателна система.
 • 5. Във всеки случай, преди да достигнете до данните за конкретния депозитен метод, трябва да сте написали с каква сума искате да се разделите (да се надяваме временно), за да я използвате за залози.

Варианти за депозит в 1xBet

Броят на вариантите за 1xBet депозит достигат до 30 метода, половината от които представляват различни криптовалути. Те не са много популярни у нас, но, дори и като ги премахнем тях, остават 15 различни и покриващи различна група от потребители опции, така че възможността за депозит в букмейкъра да достигне до възможно най-много клиенти.

Сега ще изредим всички платформи и системи за внасяне на средства, групирайки ги на различни категории, за да ви бъде по-лесно да изберете подходящия метод, когато правите своя депозит:

 • Карти, издадени от банкови институции – В това число се включват двата най-популярни вида банкови карти – това, разбира се, са Виза и Мастъркард – а заедно с тях имаме и опцията Visa by PurplePay.
 • Е-портмонета – Руският сайт предлага най-популярното е-портмоне в света Skrill, заедно с опцията му за депозит с един клик, както и други опции като perfect Money, Epay (да не се бърка с българската система epay.bg), Sticpay и електронни ваучери.
 • Платежни системи – Също базирани на интернет платформи за плащане с малко по-различна структура от гореизброените. Списъкът включва Neteller, Payeer и EcoPayz.
 • Интернет банкиране – Специално за България се предлага и онлайн сайтът Epay.bg, който също може да се използва за онлайн транзакции.
 • Криптовалута – Около 15 от най-популярните криптовалути можете да ползвате за залози с кеш средства в сайта, ако имате инвестирани активи в криптосвета. Биткойн, Етериум, Лайткойн, Доджкойн, Даш, Монеро, Биткойн Голд и Рипъл са в списъка на криптовалутите за депозит и Теглене в 1xBet.
 • PaySafeCard Предплатени карти
 • Rapid Банков трансфер

1xBet – най-малкият минимален депозит в България

Важно е да се поговори за това, че в 1xBet можете да депозирате толкова малко пари, колкото никъде другаде!

От едва 1,50 лв. стартират депозитите в този сайт, като до скоро тази сума бе дори само 1 лв., но това увеличение от 50 стотинки със сигурност не може да се определи като драстично и не прави голяма разлика.

Не бива да се притеснявате, че ниският минимален депозит води и до много ниско ограничение на максималните суми за инвестиране в игралната сметка, тъй като можете да депозирате дори и суми над 50 хиляди лв.!

Важно е да се спомене и че играчите на букмейкъра не плащат нищо за преводите си. Липсата на такси върху преводите означава, че ще можете да прехвърляте пари от и към сметката си в 1хбет колкото често си пожелаете, без да губите нищо в процеса.

Всъщност, ако депозирате чрез Skrill или Neteller, можете дори да получите сума до 2 000 лв. или iPhone като подарък.

Обобщение

Депозитът в 1xBet е лесен, но не това е най-големият му плюс, тъй като вече в на практика всеки сайт за залози може да се направи бърз и лесен депозит. Топ позитивът на този сайт е огромният избор от средства, чрез които депозитът може да се направи, както и това, че той е приятелски настроен към играчи, които залагат с дребни суми и не искат да инвестират повече от няколко лева. Така, докато стандартното мин. изискване за депозит е 10 лв., тук можете да внесете и само лев и петдесет стотинки!