Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

1xBet Кеш Аут – Обяснение, Предимства и Недостатъци

1xBet Кеш Аут

Затвори залог в 1xbet

1xBet, наред със стотици други сайтове за залози в уеб-а, позволява на всеки посетител да играе с популярната опция Кеш Аут, която в българска версия на 1xBet е преведена като “Продаване на фишове“.

В този материал ще ви запознаем с възможностите, които предлага функцията, може ли да се прилага на автоматичен принцип, налична ли е само за част от залога, ползите и недостатъците на функцията и други важни неща.

Как се прави Кеш Аут в 1xBet – Обяснение

На първо място, разбира се, трябва да имате поставен спортен залог, при това залогът трябва да е на събитие, което поддържа Кеш Аут функцията (все още не всички мачове я поддържат, но повечето събития, включително и тези в 1хбет на живо, я имат).

И така, по същество – фишът за правене на залог на 1хбет има подменю, което се казва “Моите залози“. Когато даденият пазар позволява затварянето, долу в ляво на фиша ще видите бутон “Продаване на залог“.

При клик върху бутона се появява информация за сумата, която ще инкасирате при затваряне на момента. Можете да изберете да затворите сега с бутона “Продай сега“ или да ползвате опцията “Продай по-късно“, при която избирате при достигането на каква сума залогът да се затвори автоматично. Пример: “Затвори залога при достигане на 5 лв. кеш аут сума“.

Същата страница има и плъзгач, от който можете да определите сумата, която да се затвори, ако не искате да приключва с абсолютно целия залог. Можете да затворите както 1% от залога, така и 99% – всичко е по ваше усмотрение.

Тук идва момента за важния въпрос с пазарите, за които компанията предлага тази функция. Няма конкретно ограничение на пазари, които не могат да се затварят, или спортове, които са изключени от функцията. Кеш аут се предлага за всякакви видове пазари и мачове от всички първенства, но не в абсолютно всички случаи. Няма метод, чрез който да узнаете преждевременно дали cashout бутонът ще е наличен.

Мобилен кеш аут в 1xBet

Мобилните клиенти също имат пред себе си бутони за продаване на фишове за същите мачове и пазари, за които опцията се предлага и за компютри. Без значение нали използвате 1xBet апликация или мобилна версия, във всеки случай пак ще можете да прибирате преждевременни печалби, като и на мобилните платформи затварянето се прилага по същия начин – през фиша за залози.

Плюсове и минуси на 1xBet кешаут

Ако обобщим написаното до момента, можем да изведем следните плюсове и минуси на тази услуга в 1xBet:

Плюсове:

  • Да се затвори може както целия залог, така и само парче от него.
  • Може да се избере сума, при достигането до която опцията да се задейства на момента.
  • Налична услуга и за сингъли, и за множествени залози
  • Бърз и удобен софтуер за лесно затваряне, който се намира точно там, където е най-удобно да бъде – залепен за фиша за залози.
  • Налична услуга за над 95% от пазарите.

Минуси

  • Не се показва предварителна информация дали Cash Out екстрата е задействана за дадения пазар.
  • Случва се сайтът да блокира временно използването на опцията.

Обобщение

Руснаците от 1xBet са високотехнологични и това се доказва от почти перфектната услуга за Cash Out. Може би единствено ни липсва един малък бутон до всеки пазар, от който да става ясно още преди да заложим дали той ще може да бъде затворен в последствие. Това ще ни помогне за по-добро менажиране на играта. Всичко друго, което ни трябва, е тук – частичен, автоматичен и какъвто друг се сетите кеш аут.