Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как се играе на тотализаторите в 1xBet за милиони левове?

1xBet ТОТО

Тото в 1xbet.com

Популярният букмейкър 1xBet има наистина изумително богатство от различни подходи към залозите на спорт. Някои от тях са очаквани, но с други успяват да подобрят и най-смелите ни очаквания.

В този букмейкър има раздел 1xBet Фентъзи, в който можете да изграждате отбори от истински футболисти и да печелите от тяхното представяне. Можете да правите залози по обичайния начин, а можете да ползвате и 1xBet Борса за Залози. Също така, можете да правите и тото фишове, които са най-експресния начин да спечелите много пари от залозите.

Какво представляват тото игрите и раздел 1xBet Тото?

Идеята на тотализаторите ни е добре позната още от времето на комунизма с тото игрите на Българския спортен тотализатор – предлага се група от мачове, за всеки един от които играчът трябва да даде прогноза. Успее ли да познае всички прогнози, той печели огромния джакпот. По-малки награди пък ще спечели, ако познае всички мачове без един, два или три.

Тотализаторите в 1xBet са организирани в раздела “Тото“. Там има големи банери на различните видове тото игри, а върху тях са написани актуалните джакпоти.

След това, според зависимост от играта, трябва да маркирате определени прогнози (при повечето от тотализаторите се залага само за победителя). Когато за всеки мач има маркирана прогноза, в дясно ще видите колко ще ви струва участието в играта. Базовата цена е много ниска, но, ако искате да имате по повече от една прогноза за всеки мач, цената ще се вдига прогресивно.

Букмейкърът има няколко интересни функции за този раздел. Например, такава е опцията “Случаен избор“, която ще селектира на случаен принцип прогнози за всички срещи, а “Случаен избор на неизбрани“ ще избере някакъв залог само за мачовете, които сте оставили немаркирани.

Страницата на всяка игра предлага и информация за оставащите дни, часове, минути и секунди до спирането на приемане на залозите, което определено е заедно със старта на първия мач в тотализатора. Така ще знаете колко точно време имате да поставите залозите си.

Видове 1xBet тото игри

Услугата е организирана така, че половината от 8-те игри игри са за футбол, а другата половина за хокей, баскетбол и е-спортове: По-конкретно, тотализаторите са:

 • Тото 15 – 15 футболни срещи, избира се само победител, до 2,5 млн. лв. печалба.
 • Точен резултат – 8 футболни срещи, избира се точен резултат, до 500 000 лв. печалба.
 • Футбол – 14 футболни срещи, избира се победител, до 500 000 лв. печалба.
 • Тото – 12 футболни срещи, избира се победител, награди под формата на 1xBet бонус точки.
 • Хокей на лед – 5 хокей събития, избира се точен резултат, до 50 000 лв. печалба.
 • Баскетбол – 9 баскетболни двубоя, избира се победителя и O/U броят на точките в дадена четвърт, до 50 000 лв. награда.
 • FIFA e-sports – 14 сумилирани на играта FIFA 18 футболни двубоя, избира се победител, до 2 000 000 лв. печалба.

Какви са специалните качества на 1xBet Тото?

И други онлайн букмейкъри предлагат тото залози, но ето няколко предимства на тази услуга пред други оператори:

 • В България няма друга така платформа, така че ние можем да играем на онлайн тотализатори само тук.
 • Джакпотите са огромни при всяко теглене и във всеки момент има някоя игра, която може да ви направи милионер или поне много богат човек.
 • Игрите са достъпни за всички играчи, тъй като цената на билетите варира от 0,15 лв., колкото е при играта с точни резултати на футбол, до 1 лв.
 • Предлагат се цели 8 игри, включително и такива на спортове, различни от футбола.
 • Тотализаторите не са самотни, а придружавани от половин дузина други начини за поставяне на спортни залози и още редица други хазартни игри като 1xBet Финансови залози.