Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

24/7 чат на живо в 1xBet + Обща информация за Support екипа

1xBet Контакт

Влезте в 1xbet

Всеки път, когато се стигне до необходимост да получите обслужване в букмейкърска къща, играчите предпочитат да получат помощ чрез чат на живо. Live chat ще намерите и в сайта 1xBet, при това със служители, които говорят и са готови да ви обслужат на български език. Без значение дали искате да уточните някой детайл около видовете залози или имате проблем при използването на сайта, услугата за чат комуникация е онлайн по всяко време 24 часа 7 дни в денонощието.

Чат на живо в 1xBet – Стъпки за стартиране

Във всеки случай, когато ви потрябва досег със структурата за съпорт в руския букмейкър, можете да достигнете до съдействие през интерактивен бутон в долния десен ъгъл. Той е оцветен в зелен цвят и на него е написано недвусмислено “Чат на живо“.

Когато отворите чата, веднага ще видите името на служителя, с който ще си пишете, както и ще получите автоматичен въпрос “С какво мога да ви помогна?“.

Напишете с какво искате да ви бъде помогнато и тогава вече отговорите в чата ще получавате от реален български служител. При получаване съобщение ще бъдете осведомявани със звуков сигнал. Ако този сигнал ви притеснява, винаги можете да му натиснете “муте-то“ в горния десен ъгъл.

Препоръчваме ви да бъдете около компютъра/смартфона, докато върви комуникацията, тъй като чатът може да бъде прекъснат, ако дълго време не отговаряте.

Чатът може да се стартира и ползва още преди откриване на 1хбет сметка – бутонът си е там както при логнатите, така и при нелогнатите потребители.

С цел по-добро обслужване, след края на чата имате възможност да дадете оценка на консултанта, който е говорил с вас. Искат – не искат, тази система кара служителите да се отнасят на 100% уважително и да помагат с всичко, с което могат.

Други варианти за контакт в1xBet

Българският екип за 1xBet поддръжка на клиенти поддържа и безплатна телефонна линия на номер 0 800 46020, както и имейл адрес, на който също можете да изпращате напълно безплатни съобщения – [email protected].

В страницата “Контакти“ са изложени и много други адреси на е-пощи, на които можете да отправите специализирано запитване с конкретна тема на специалисти от конкретен отдел като “Връзки с обществеността и реклама“ и “Началник на информационна сигурност“, но на тези имейл адреси трябва да пишете на английски.

За какво хората ползват най-често поддръжката на клиенти в 1xBet?

  • Тъй като чатът и другите форми за контакт са достъпни и преди регистрацията, голяма част от въпросите се задават от все още неориентирани нови потребители на сайта, които задават поредния глупав въпрос относно откриването на сметка. За да не бъдете от тях, прочетете нашата статия за 1xBet Регистрация, за да сте наясно с всички въпроси от иначе елементарната регистрация.
  • Много въпроси възникват и по отношение на това Как се верифицира регистрация в 1xBet?, а освен това често и потребителите правят своята регистрация директно през чата. За да бъде това възможно, той е снабден с опция за качване на файлове от компютъра и изпращането им на служителя отсреща.
    Тъй като има безброй 1xBet бонуси, това също е често срещана тема в чата. Разбира се, тези въпроси са добре дошли – букмейкърът иска да бъдете наясно с всички подробности около неговите промоции.
  • Естествено, въпроси или трудности могат да се появят и в която и да е друга област на дейността на хазартния оператор. Винаги е по-добре да попитате поддръжката, вместо да действате на своя глава, така че не се колебайте да пишете или звъните.

Обобщение

Преди години 1xBet нямаше български екип за поддръжка и това създаваше трудности за българските играчи, но днес вече можем да се обаждаме на безплатна телефонна линия или да пишем на чат/имейл, като навсякъде ще получаваме отговор на езика, на който сме започнали разговора, било то български или английски. Чатът е предпочитаният вариант, но това не означава, че ще сбъркате, ако изберете другите форми за контакт.