Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

1xBet бонус презареждане всяка седмица в сряда и петък

1xBet седмични бонуси

Вземете бонус от 1xbet

На онлайн пазара имаме редица смайващи бонус оферти, а 1xBet без капка съмнение е един от букмейкърите, към чийто бонуси играчите гледат с най-голям интерес. Освен първоначалния Стартов бонус за спорт в 1хбет, тази компания за залози е намерила начин да подтиква към активност и старите потребители. Това става възможно чрез серия от промоции, част от които са офертите за презареждане чрез депозит на сметките – “Щастлив петък“ и “Сряда х2“.

Подробности за “Щастлив петък“

Офертата “Щастлив петък“ е прекрасен подарък преди настъпването на уикенда, за получаването на която трябва да отговорите на 3 точки:

  • 1. Да сте попълнили информацията за себе си в сектора “Личен профил“ на сайта. Това е необходимо и за повечето останали промоции, включително и за стартовия бонус, така че ще бъде във ваша изгода, ако отделите минута-две за вписването на няколко детайла.
    2. Да направите Депозит в 1xBet сметка в петък – всеки депозит от първата до последната минута на последния ден преди уикенда се зачита.
    3. Да не теглили средства непосредствено преди квалифициращия се депозит. Това изискване цели да противодейства на опитите за изхитряване от страна на играчи, които теглят и след това депозират една и съща сума, за да могат да участват в бонуса.

Ако отговорите на условията, очаквайте кредитиране на сметката със сума, която е равна на квалифициращия депозит от втората точка на изискванията за получаване на бонуса. Нека да си представим, че по някое време в петък добавите към сметката си 20 лв. Точно толкова ще добави прибави към нея и букмейкърската къща.

Това поощрение може да бъде в размер на до 100 евро и трябва да се превърти доста бързо – докато стартовата оферта има срок от 30 дни, тук на ваше разположение е само 1 ден, който започва да изтича от момента на кредитирането на бонуса.

За сметка на това, превъртането на тази оферта е само 3 х бонуса на фишове, отговарящи на определени условия (3+ селекции; 1.50 коеф.).

Подробности за “Сряда х2“

Тази промоция е следствие на офертата “Щастлив петък“, тъй като трябва да сте взели участие в петъчната промоция, за да получите достъп и до тази. Също така има изискване в петте дни между петък и сряда да не сте правили Теглене от 1хбет профила си.

Допълнително условие е в двата дни преди сряда да съставите 5 фиша. Тоест, правите в понеделник 5 залога, във вторник още 5 и сте готови, стига сборът от 10-те залога да е поне толкова голям, колкото получения бонус в предходния петък.

Разбира се, и тази промоция е обвързана с депозит. Отново ще вземете 100% бонус до 100 евро.

Превъртането на “Щастлив петък“ и “Сряда х2“ е с еднакви условия.

Обобщение

Тези две промоции трябва да се използват в комбинация. От хазартния оператор са се погрижили да поддържат интереса на играчите буден през цялата седмица с тази и с други свои оферти, които важат в точно определени дни от седмицата. Бонусите са със сравнително свободни правила за превъртане, като единствено трябва да се отчете краткия срок, в който това превъртане трябва да се направи.